|

Osmanlı şamarı indirdik

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “FETÖ'cüler bunlar Türkiye'ye tutunmuş ortaklarıdır. 12 Temmuz'da çocuklarımız kazandı diyorlardı, çok şükür 15 Temmuz'da onların gayri meşru çocukları kaybetti. Teröristlere Osmanlı şamarını korkusuzca indirdi. Millet kenetlendi, oyunu gördü, oyuncuların maskesini indirdi. Türkiye'ye sahip çıkmalıyız. Demokrasi darbeden büyüktür. İster FETÖ, ister PKK, ister IŞİD olsun Türkiye'yi geçemeyeceklerdir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:43 - 26/07/2016 Salı
Yeni Şafak

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi:



BU İŞGAL TEŞEBBÜSÜDÜR


“Bunlara Türk askeri demek günahtır, vebaldir. Haçlı işbirlikçileridir, maşalardır. Tarihimizde yaşanmamış ne varsa, 15 Temmuz gecesi vuku bulmuştur. Fetullahçı terör örgütü ur gibi sarmıştır. Her yere çöreklenmişlerdir. FETÖ'cü teröristler 3. bin yılda Asya'nın Hıristiyanlaşmasına hizmet etmiştir. Türkiye ile hesabı olan çevreler terörist başı Gülen'i koz olarak ellerinde tutmuşlardır. Hiçbir darbe 15 Temmuz gibi derinden sarsmamıştır. 15 Temmuz bize göre işgal teşebbüsüdür.



HAİNLERİN ARDINDA CIA VE PENTAGON DURUYORSA...


Bu darbe sürecinin arkasında CIA'nın olduğu iddiaları yoğunlaşmaktadır. ISAF komutanın Türkiye'ye 2 defa geldiği konuşulmaktadır. Hainlerin ardında CIA ve Pentagon duruyorsa karşımızda ciddi sorun duruyor demektir. ABD altından kalkamayacaktır. ABD, 15 Temmuz'un içindeyse ve İncirlik'den devreye girdiyse, iki ülke arasındaki dostluk ilişkisi vahim düzeyde hasar görecektir. ABD merkezli güç merkezleri Türkiye'yi içssavaşa sürüklemek istemektedir. CIA piyonu Gülen'in de bu teslimi bu ihtimal dahilinde görülmelidir. Kudüs'ün kapısına dayanan Haçlı operasyonu hala işbaşında, hala görevdedir."



#FETÖ
#Devlet Bahçeli
8 yıl önce