|

Özbizerdik bu kez tutuklandı

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan tutuklandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2015 Cuma
Güncelleme: 01:10 - 14/08/2015 Cuma
Yeni Şafak

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yeniköy'deki bir balık restorana baskın düzenledi. Olay önceki gün meydana geldi. Restoranda akrabasıyla yemek yediği sırada Özbizerdik, ruhsatsız silah bulundurduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Özbizerdik'in üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Emniyette sorgusunun ardından Özbizerdik mahkemeye sevk edildi. Savcılık tarafından sorgulanan Özbizerdik sevk edildikleri nöbetçi hakimlik tarafından ruhsatsız silah ve mermi bulundurmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.



SEVGİLİSİNİ DÖVMÜŞTÜ


Daha önce adı birçok silahlı yaralamaya karışan Özbizerdik, geçtiğimiz aylarda da sevgilisi Melis Çakır'ı darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı. Onur Özbizerdik'in sevgilisinin annesi Zehra Oya Kokucu'ya karşı tehdit ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası isteniyor.



#Dündar Kılıç
#Alaattin Çakıcı
#Onur Özbizerdik
9 yıl önce