|

"Özkök önce utanmayı öğrenmeli"

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretinden dolayı tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılan Ertuğrul Özkök'e sert tepki göstererek, "Cumhurbaşkanımıza benzer hakaretlerle saldıran karayılan ve özkök önce utanmayı öğrenmelidir. Ahlakın ve vicdanın başı EDEP ve insaftır" dedi.

Yeni Şafak
19:32 - 3/09/2015 Perşembe
Güncelleme: 16:40 - 3/09/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak yöneltilen hakaret içerikli yorumlara dair önemli açıklamalarda bulunarak, Ertuğrul Özkök'ün soruşturma açılan sözlerine işaret etti.



İşte Akdoğan'ın açıklaması:



"Cumhurbaşkanımıza benzer hakaretlerle saldıran karayılan ve özkök önce utanmayı öğrenmelidir. Ahlakın ve vicdanın başı EDEP ve insaftır.



Elinden kan damlayan teröristte ahlak aramak beyhudedir ama elinde kalem olanların benzer bir irtifaya düşmesi çok hazindir."







O sözlere soruşturma


Dün Bodrum'da Yunan adalarına kaçmaya çalışırken batan botta hayatını kaybeden ve cesedi kıyıya vuran Aylan Kurdi'nin ardından yazdığı 'Utan Ey Büyük Adam' başlıklı yazısı nedeniyle Özkök hakkında soruşturma başlatılmıştı.


#yalçın akdoğan
#ertuğrul özkök
#​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
9 yıl önce