|

Palet Eğitim Kurumları'ndan her sınıfa sözlük

Palet Montessori Eğitim Kurumları öğrenciler için faydalı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. “Türkçem, Benim Ses Bayrağım” sloganıyla yola çıkılan projede, Palet okullarının bulunduğu her ilçedeki her sınıfa iki ciltlik, Türkçe öğreten sözlük ulaştırıldı. Projenin tanıtım toplantısı birkaç gün önce gerçekleştirildi.

Yeni Şafak
16:49 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:03 - 4/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Özel Palet Montessori Eğitim Kurumları, 2011 yılında faaliyet göstermeye başladı.
Özel Palet Montessori Eğitim Kurumları, 2011 yılında faaliyet göstermeye başladı.

Palet Montessori Eğitim Kurumları'nın gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesinin tanıtımı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Palet okullarının bulunduğu her ilçede her sınıfa iki ciltten oluşan ve Türkçe öğreten sözlük hediye edildi.



Projenin tanıtım toplantısına Palet Eğitim Kurumları kurucusu N. Bilal Erdoğan, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Türgev Genel Müdürü Ali Çevik beyefendiler ve Ümraniye ve Başakşehir'de bulunan ilkokul müdürleri katılım sağladı.



Türkçe'nin daha güzel konuşulmasına katkı sağlamak ve öğrencilerin bildiği kelime sayısını çoğaltmaya destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte ayrıca Palet Müzik Topluluğu mini bir konser verdi. Konserde Türk bestekârların çocuklar için bestelediği şarkılara yer verildi.



Program sonunda müdürlere sözlük verildi


“Türkçem, Benim Ses Bayrağım" sloganıyla hazırlanan toplantıda ayrıca, Palet Eğitim Kurumları İlkokul koordinatörü Christopher Ackerman ve İlkokul Müdürü Fatma Şengül Hanım eğitim sistemi ile ilgili mini bir seminer gerçekleştirildi. Sosyal projenin detayları hakkında, Kurucu N. Bilal Erdoğan ve Genel Müdürümüz Reyhan Uzuner birer konuşma yaparak bilgi verdi. Program sonunda katılım gösteren müdürlere sembolik sözlükleri takdim edildi.



Özel Palet Montessori Eğitim Kurumları, 2011 yılında faaliyet göstermeye başladığından beri, Türkiye'de Montessori Sisteminin tam olarak anlaşılması ve daha çok insana ulaşabilmesi için çalışmalarına devam etmektedir.



#Özel Palet Montessori Eğitim Kurumları
8 yıl önce