|

Pensilvanya’nın izinden gidiyor

MHP'li Yalçın, Kılıçdaroğlu’nun, FETÖ elebaşının teşekkür ettiği kişiler arasında Bahçeli’nin bulunduğu iddiasına tepki gösterdi: CHP’nin derdi adalet değil. CHP Pensilvanya’daki yalancı başının izinden gitmektedir

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 03:39 - 24/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ elebaşı 2013’te rahatsızlandığı zaman sağlık dileklerinde bulunanlara yolladığı teşekkür mektubunda sadece kendi adının olmadığı iddiasına MHP’den cevap geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, “’Atma Kemal Bey! Din kardeşiyiz!’ dedirten bu iddia, sadece basit bir yalan değil; çirkin bir iftiradır. Listede Devlet Bahçeli’nin ismi kesinlikle yoktur” dedi. Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünü de eleştiren Yalçın, şunları söyledi:

YALAN EDEBİYATI

“CHP Genel Başkanı; sözde adalet yürüyüşünde bir yandan yolları arşınlamakta, diğer yandan da yalan edebiyatından inciler dizerek ilerlemektedir. Kılıçdaroğlu’nun her konuşmasında yollara döktüğü yalanlarının boyu, yürüdüğü kilometreleri çoktan geçmiştir. Sözde adalet yürüyüşünün konseptini yalan edebiyatı üzerine bina eden CHP lideri, Maltepe Cezaevi’ne doğru ilerlerken Pensilvanya’daki yalancıbaşının izinden gitmektedir. Yalanlarını din kılıfıyla örtmeye çalışan FETÖ ile palavralarına adalet ve insan hakları elbisesi giydiren CHP, aynı yolun yolcusudur. CHP’nin derdi adalet değildir. FETÖ’cü abiler içeri alınıp bir kısmı da yurt dışına kaçınca abiliğe CHP memur edilmiştir. Ana muhalefet partisinin yürüyüş cambazlığı, FETÖ’cülere zaman kazandırmayı amaçlamaktadır. CHP, FETÖ tarafından iğfal edilmiş öteki muhaliflerce de desteklenmektedir.

FETÖ’NÜN JARGONU

Hayırcı cephenin; Türkiye’yi aydınlığa çıkaracakları, adaleti tesis edecekleri yönündeki vaatleri, FETÖ elebaşının şakirtlerine ettiği vaatlere tıpatıp benziyor. Artık bütün ‘referandum muhalefeti’, FETÖ’nün entrikacı ve yalancı jargonuna sarılmıştır. Siyasette estirilmeye çalışılan suni yalan rüzgârının pervanesi CHP, bobinajcısı da Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

AL TAKKE VER KÜLAH

Bahçeli, FETÖ elebaşından siyasi hayatı boyunca uzak durmuş, aracılarına da kapıyı göstermiştir. Buna karşılık CHP, FETÖ ile hep al takke ver külah ilişkisi içinde olmuştur. Teşekkür listesinde iki CHP Genel Başkan Yardımcısının bulunması, bu iş birliğinin açık bir kanıtıdır. Kılıçdaroğlu sözde adalet sloganıyla otoyollarda salınırken, partisi daha çok millete sırtını dönmektedir."

#Pensilvanya
#CHP
#MHP
#FETÖ
7 yıl önce