|

Peygamber sevgisini yaşadılar

Fatih'in Nesli Gençlik Derneği, Maltepe Stadyumu'nda binlerce Peygamber sevdalısının katıldığı Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. Etkinlikte konuşan Fatih'in Nesli Gençlik Derneği Başkan'ı Bülent Gürpınar, “İçinde Peygamber sevgisi olan kişileri organizasyonumuzda ağırlamaktan ve Peygamber sevgisini yeniden yaşatmaktan kutluluk duyuyorum” dedi

Yeni Şafak ve
20:36 - 30/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 20:46 - 30/04/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

İslam Peygamberi Hz. Muhammed'in dünyaya teşrif edişinin 1445'inci yıl dönümü anlamına gelen Kutlu Doğum çeşitli etkinliklerle kutlanıyon. Fatih'in Nesli Gençlik Derneği'nin organize ettiği Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında binlerce insan Peygamber sevgisini yaşamak için Maltepe Stadyumu'nda bir araya geldi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte sema gösterisi ve mehter marşıyla devam etti. Gerçekleştirilen programa Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Ümit Çoban'ın yanı sıra binlerce davetli katıldı.





GELECEK NESİLLERE AŞILAMAK İSTİYORUZ


Gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Peygamber sevdalılarını bir araya getirmenin gururunu yaşadığını söyleyen Fatih'in Nesli Gençlik Derneği Başkan'ı Gürpınar, “Müslüman aleminin Peygamberini düzenlediğimiz etkinlik bir kez daha andık. Özellikle gelecek neslimize böyle güzel ve anlamlı programları aşılamak istiyoruz. İçinde Peygamber sevgisi olan kişileri organizasyonumuzda ağırlamaktan ve Peygamber sevgisini yeniden yaşatmaktan onur duyuyorum" şeklinde konuştu.





#Nesli Gençlik Derneği
#Maltepe Stadyumu
#Peygamber sevgisi
8 yıl önce