|

PKK polis diye bakın kimi kaçırmış

Terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen bazı medya organlarında, “Türk'ün gücünü göreceksiniz” diyen özel harekat polisinin PKK tarafından kaçırıldığına ilişkin iddiaların asılsız olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
17:05 - 10/09/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:07 - 10/09/2015 Perşembe
IHA

PKK'nın, özel harekat polisi diye, Elazığ'da Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'nde tedavi gören bir vatandaşı kaçırdığı belirlendi. Terör örgütü PKK'nın sosyal medya ve kendilerine yakın bazı medya kuruluşlarında algı oluşturmak için akıl hastası olan kişiyi kullandığı ortaya çıktı.



Yapılan araştırmada Elazığ Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi kayıtlarından haberde resmi yer alan E.D.'nin Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 09.05.2012 tarihli yazısı ile tedavi için Elazığ Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildiği ve 11.07.2012 tarihinde taburcu edildiği, ardından Pertek Kaymakamlığı'nın talebi ile yeniden tedavi altına alındığı ve 07.11.2013 tarihine kadar tedavisinin sürdürülerek taburcu edildiği tespit edildi. Tedavisi yapılan şahsın daha sonra Aydın ili Kuşadası ilçesi Kaymakamlığı tarafından özel bir bakımevine yerleştirilerek tedavisine devam edildiği bildirildi.


#pkk
#silopi
#elazığ
9 yıl önce