|

PKK'lıların evinden FETÖ dokümanları çıktı

Aydın merkezli 7 ildeki terör örgütü PKK/KCK ve gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda daha önce gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitaplar, ruhsatsız silah ve 11 adet 1 dolar bulundu.

Yeni Şafak
11:28 - 22/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 19:37 - 24/03/2017 Cuma
AA
Arşiv
Arşiv

Aydın merkezli 7 ilde yapılan terör örgütü PKK/KCK ve gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda daha önce gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde terör örgütü ele başı Fetullah Gülen'e ait kitaplar ve 11 adet 1 dolar bulunduğu bildirildi.



Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK/KCK ve gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik soruşturma çerçevesinde 20 Mart'ta İl Jandarma Komutanlığınca Aydın merkezli İstanbul, Şırnak, Batman, Muğla, Muş ve Mersin'de yürütülen operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde çok sayıda yasak doküman ele geçirildi.



FETÖ dokümanları çıktı


Şüphelilerin evlerindeki aramalarda 11 adet 1 dolar, terör örgütü ele başı Fetullah Gülen'e ait kitaplar, FETÖ'ye ait kapatılan bankalardan Bank Asya'ya ait 1 banka dekontu, 2 kredi kartı ve ajanda, uyuşturucu içmede kullanılan bir alet, 2 fotoğraf makinesi, bir ruhsatsız tabanca, 163 fişek, 4 dizüstü bilgisayar, 14 cep telefonu ile terör örgütü PKK/KCK'ya ait bez parçaları ele geçirildi.



Jandarma ekiplerince 20 Mart'ta 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda A.Ş, D.K, E.T, M.P, M.K, N.D, S.T, S.S, S.B, A.K, A.O.G, G.K, A.T, H.E, M.M.B. ve Ş.A. gözaltına alınmış, firari F.B'nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtilmişti.







#Fetullah Gülen
#FETÖ
#PKK
#Aydın
7 yıl önce