|

PKK’nın canı FETÖ’nün malı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sert tepkilere rağmen “OHAL devam ettiği sürece Türkiye’de can ve mal güvenliği yoktur demeye devam edeceğim” sözleriyle PKK ve FETÖ'yü sahiplendi. 20 Temmuz 2016'da ilan edilen OHAL vatandaşı etkilemezken, bin 35 PKK'lı etkisiz hale getirldi, FETÖ'nün para muslukları kesildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/08/2017 Pazar
Güncelleme: 02:16 - 13/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Kemal Kılıçdaroğlu
Kemal Kılıçdaroğlu

Alman Focus dergisine verdiği mülakatta Alman turistleri uyararak, Türkiye’de can ve mal güvenliği olmadığını iddia eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ihanet gibi sözlerinin arkasında olduğunu belirtti. Türk turizmine darbe vuran Kılıçdaroğlu bu sözlerinin sadece Alman vatandaşlarına yönelik olmadığını belirterek, “Sözlerim, ‘Türkiye’de Alman turistler için can ve mal güvenliği olmadığı’ dediğim şeklinde sunulmuştu. Böyle bir ifade söz konusu değil, olamaz da. Ancak ben Türkiye’de hukuk devletinin olmadığını, OHAL döneminde kimsenin can ve mal güvenliğinin olmadığını sadece o dergiye söylemedim. Ben bunu TBMM’de 4 genel başkanın olduğu oturumda da söyledim. OHAL devam ettiği sürece Türkiye’de can ve mal güvenliği yoktur demeye devam edeceğim” dedi. 20 Temmuz 2016’da ilan edilen OHAL dönemi süresince yaşananlar Kılıçdaroğlu’nu yalanladı. Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin aksine Türk halkı, günlük yaşamını güvenle süradürürken, OHAL döneminde yapılan operasyonlarla büyük oranda etkisiz hale getirilenler, adalet yürüyüşünde Kılıçdaroğu ile aynı safta yürüyen PKK ve FETÖ’cü teröristler.

PARA MUSLUKLARI KESİLDİ

Terörle mücadele etmek için getirilen OHAL sürecinde gelirlerinin çok büyük bölümünü Türkiye’den sağlayan FETÖ’nün para muslukları kesildi. Terörist örgütün 7.5 milyar liralık gayrimenkul varlığına, 41 milyar liralık şirket büyüklüklerine el konuldu. 15 Temmuz darbe girişimine kalkışan eli kanlı örgütün himmet, para transferi, okullardan, kamudan elde edilen gelirleri tamamen kesildi.

ÖRGÜTE AĞIR DARBE

OHAL süresince terör örgütü PKK ile mücadele de hız kesmeden devam etti. OHAL ilanından sonra bölücü örgütle mücadelede bin 35 terörist öldürüldü. Bomba yüklü araç kobra helikopter ile havadan imha edildi, bomba yüklenmeye çalışılan onlarca araç yakalandı. Uzunca bir süredir terörist örgütler büyük eylemlere imza atamaz hale geldi. Kırmızı, turuncu, yeşil ve gri listelerde aranan teröristler teker teker ele geçirildi. 15 Temmuz öncesinde şehirlerde saldırı yapan PKK’ya ise Güneydoğu’da nefes alacak yer kalmadı. Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi, geçiş güzergahları kapatıldı, girilmez denen dağlar ve yollar kalmadı. Bölücü örgüt kaçacak yer arar hale geldi.

#Kemal Kılıçdaroğlu
#FETÖ
#PKK
7 yıl önce