|

PKK'ya yakın sitelerin avukatı Tanal

Ergenekon ve Balyoz davalarında sanıkların Silivri'deki yargılamalarında sık sık boy gösteren daha sonra paralel yapı operasyonlarında tutuklananların sözcülüğünü üstlenen CHP Milletvekili Mahmut Tanal şimdi de PKK ve IŞİD bağlantılı oldukları için kapatılan internet sitelerinin 'hakkını' aramaya başladı.

Yeni Şafak
17:40 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 18:08 - 28/07/2015 Salı
Yeni Şafak
Mahmut Tanal, son olarak LGBT'lilere müdahale eden TOMA'nın üstüne çıkmıştı.
Mahmut Tanal, son olarak LGBT'lilere müdahale eden TOMA'nın üstüne çıkmıştı.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı TİB'in PKK ve IŞİD (DAİŞ) terör örgütüne destek veren 96 internet sitesinin kapatılmasını Gölbaşı Sulh Ceza Hakimliği onayladı.Bugün CHP'den sürpriz bir hamle geldi.



CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, terör örgütlerinin propagandasını yaptıkları gerekçesiyle 96 internet sitesinin erişiminin engellenmesi yönündeki TİB talebinin Gölbaşı Sulh Ceza Hakimliği tarafından onaylanması üzerine Sulh Ceza Hakimliği'nin bu kararına itiraz etti.



Tanal, kapatma kararının web sitesi sahiplerine dahi bildirilmediğini iddia ederken, erişime engelleme kararlarının hukuka ve hakkaniyete aykırı olduğunu vurguladı. Tanal'ın itiraz dilekçesi CHP'nin web sitesinde de yayınlandı.



#Mahmut Tanal
#CHP
#TİB
#PKK
#IŞİD
#DEAŞ
9 yıl önce