|

PÖH'ler Şırnak'tan döndü

Şırnak'a geçici görevle giden Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevli polis memurları görevlerinin bitmesiyle Giresun'a döndüler.

Yeni Şafak
21:05 - 14/06/2016 Salı
Güncelleme: 18:09 - 14/06/2016 Salı
IHA
Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret eden polisler, Şırnak hatırası olarak getirdikleri bir tabloyu Karahan'a hediye ettiler.
Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret eden polisler, Şırnak hatırası olarak getirdikleri bir tabloyu Karahan'a hediye ettiler.

Terörle mücadele kapsamında 1 Aralık 2015 itibariyle Giresun'dan Şırnak'a giden ve görevlerini başarıyla tamamlayarak geri dönen 62 özel harekat polisinden 13'ü İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ile birlikte Vali Karahan'ı makamında ziyaret ettiler.



Özel harekât polislerinin gözleri arkada kalmadan görev yeri olan Şırnak'a gittiklerini ifade eden İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, göreve giden 68 Özel Harekâtçıdan 62'sinin görevlerini tamamlayıp sağ salim geri döndüğünü, şu anda 6 Özel Harekâtçının da başka şehirlerde görevde olduğunu ve yakın zamanda döneceklerini söyledi.



Özel Harekat Polislerinin doğu görevinde bulundukları süre içerisinde geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkıldığını belirten Karahan, polislerimiz ile burada kalan eş ve çocuklarına çok büyük moral motivasyon olduğunu biliyoruz, görevlerini başarıyla tamamlayarak evlerine dönen emniyet mensuplarını gönülden kutlarım” dedi.

#Şırnak
#PÖH
#Giresun
8 yıl önce