|

Polisi görünce uyuşturucuyu sobaya attı

Adana'da polisi gören torbacılar, delilleri yok etmek için uyuşturucuyu sobaya atıp yakmaya çalışınca, polis sobayı devirerek uyuşturucunun yanmasını engelledi. Alevler nedeniyle yanma tehlikesi de atlatan ekipler, ayaklarıyla devirdikleri sobadaki uyuşturucu ve hapları tamamen yanmadan kurtarıp söndürdü.

Yeni Şafak
15:08 - 8/12/2017 Cuma
Güncelleme: 16:16 - 8/12/2017 Cuma
IHA
Sobaya atılan uyuşturucunun yandığı görüldü.
Sobaya atılan uyuşturucunun yandığı görüldü.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yüreğir ilçesi Şehir Erkut Akbay Mahallesi’ndeki bir kahvehanede uyuşturucu satıldığı ihbarını aldı. Polis bu ihbar üzerine harekete geçerek baskın yaptı.

Soğuk hava nedeniyle kahvehanedeki sobanın başına oturup, ısınmaya çalışan uyuşturucu satıcıları, polis baskınını fark edince yanlarındaki esrar ve sentetik uyuşturucu hapları yanan sobanın içine atarak, delilleri yok etmek istedi. Ancak ekipler, atik davranarak önce torbacılara müdahale edip, yaşanan kısa süreli arbedenin ardından onları sobadan uzaklaştırıp etkisiz hale getirdi, sonra da alevler arasındaki uyuşturucuyu aldı.

Alevler nedeniyle yanma tehlikesi de atlatan ekipler, ayaklarıyla devirdikleri sobadaki uyuşturucu ve hapları tamamen yanmadan kurtarıp söndürdü.

Olayla ilgili olarak M.G. (28) ile H.Ö. (53) adlı şahıslar gözaltına alındı.

Bir kısmı yanan 21 gram esrar, 17 adet de uyuşturucu hap ele geçirildi. Daha önceden de "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan sabıkaları olan her iki şahıs, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.



#Adana
#Uyuşturucu
6 yıl önce