|

Polislere 'çelik yelek ve dikkat' uyarısı

Tokat Emniyet Müdürlüğü, son günlerde artan terör olayları sonrası telsiz anonslarından personellere çelik yelekle görev yapmaları, şüpheli görülen kişi ve araçlara karşı dikkatli olmaları konularında uyarıldı.

Yeni Şafak
13:04 - 29/07/2015 среда
Güncelleme: 13:10 - 29/07/2015 среда
DHA

Suruç'ta 32 kişinin öldüğü patlamanın ardından artan terör olayları sonrası Tokat'ta güvenlik güçleri alarm durumuna geçti. Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'nden yapılan anonslar ile polislerden dikkatli olmaları istendi. Polis telsizlerinden yapılan ve aksaklığa meydan verilmemesi uyarısı yapılan anonsta şöyle denildi:


"Bu saat itibariyle görevli tüm ekiplerimiz resmi ve sivil ayrımı gözetmeksizin tüm personel çelik yelekli olarak görev ifade edecektir. Çevre güvenlik görevlilerimiz ve nokta görevlilerimiz zaman mefhumu gözetmeksizin mutlaka çelik yelekle görev ifade edecekler ayrıca görevlilerimiz görev yeri çevresinde dikkat çeken veya şüphe arz eden araç veya kişileri ilgili birimlere bilgi vermek suretiyle mutlaka kontrol ettirecektir. Gündemin önemine binaen personelimiz daha dikkatli ve duyarlı bir şekilde görev ifade edecek.

#Tokat
#Polis
#Çelik yelek
9 лет назад