|

Roketatarlı iki terörist kamerada

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü binasına saldırı düzenleyen yüzü maskeli iki terörist güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Teröristler saldırıyı ellerindeki roket atar ve uzun namlulu silah ile yaptı.

Yeni Şafak
15:50 - 4/08/2015 Salı
Güncelleme: 16:07 - 4/08/2015 Salı
Yeni Şafak

Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı ve yaralanma olmadı. 2 terör örgütü mensubu tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıya emniyet güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine ilçe merkezinde çatışma çıktı. Yaklaşık 20 dakika süren çatışmada can kaybının yaşanmadığı, roket mermisinin isabet ettiği binada hasar oluştuğu belirtildi.




Emniyet müdürlüğün saldıran yüzleri maskeli iki terörist güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Teröristlerin ellerindeki roket atar ve uzun namlulu silah ile yaya olarak saldırı noktasına geldikleri görüldü.



Olayın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için ilçe genelinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada, ilçe merkezinde yaşanan çatışma nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, bazı esnaf da kepenk kapattı.







#Hakkari
#Roket atar
#Pkk
#Saldırı
#Tabur Komutanlığı
#terör
9 yıl önce