|

Şehit asker için mevlit okutuldu

Ağustos ayında terhis olduğu gün Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, askeri helikoptere PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla yapılan saldırıda şehit düşen Denizlili Komanda Er Doğan Acar için mevlit okutuldu.

Yeni Şafak
11:05 - 5/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 08:07 - 5/10/2015 Pazartesi
IHA

Pamukkale Belediyesi, 10 Ağustos'ta PKK'nın düzenlediği saldırıda terhis olduğu gün şehit edilen Komando Er Doğan Acar'ı unutmadı. Şehidin Akhan'daki evinde 52. Gün mevlidi okutuldu. Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen mevlitdePamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile belediye başkan yardımcıları Selim Arkan, Adnan kaya, Avdullah Sevinçli, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya,Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, Pamukkale ilçe sınırındaki mahallerin muhtarları, Şehit Doğan Acar'ın yakınları ile vatandaşlar katıldı.


Türk bayrağının da dağıtıldığı mevlitte bin 500 kişiye yemek ikram edildi. Pamukkale Belediyesi'nin İkram Çeşmesi ile de mevlide katılanlara çay ve limonata ikramı da yapıldı. Bu önemli günde Şehit Doğan Acar'ın annesi Fatma, babası Mehmet ve kardeşi Şahin Acar'ı yakınları da yalnız bırakmadı. Şehit Komando Er Doğan Acar'ın yaklaşık 2 saat süren mevlidinde Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Mevlid sonunda başta Şehit Komando Er Doğan Acar ve tüm şehitler için dua edildi.

#Beytüşşebap
#Şırnak
#pkk
#Doğan Acar
9 yıl önce