|

Şehit Mustafa Cambaz'ın adı metrobüs durağına verildi

Gazetemizin foto muhabiri Mustafa Cambaz, hükümete karşı gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında FETÖ'ye bağlı darbeci askerlerin açtığı ateş sonucunda hayatını kaybetmişti. Yeni Şafak'ın şehidi Mustafa Cambaz'ın adı Topkapı Metrobüs Durağı'na verildi.

Yeni Şafak
13:44 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:57 - 23/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Mustafa Cambaz 17 Temmuz Pazar günü gözyaşlarıyla uğurlandı.
Mustafa Cambaz 17 Temmuz Pazar günü gözyaşlarıyla uğurlandı.

FETÖ'nün hain askerleri tarafından 15 Temmuz'da kalkışılan darbe girişiminde Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz Çengelköy'de darbeci askerler tarafından göğsünden vurularak şehit edildi. Şehit Mustafa Cambaz'ın adı gazetenin de yakınında bulunduğu Topkapı Metrobüs Durağı'na verildi.



Gözyaşlarıyla uğurlanmıştı


Cami fotoğraflarını 'Türkiye'nin Ulu Camileri' isimli bir kitapta henüz birkaç ay önce toplayan Cambaz'ın, Osmanlı çeşmeleriyle de ilgili bir projesi olduğu ortaya çıktı. Çalışma arkadaşları Cambaz'ın, Ankara'da fotoğraf sergisi açtığını, İstanbul, Bursa, Sivas'ta da sergi açmak gibi bir hayali olduğunu söyledi. Yeni Şafak'taki mesai arkadaşları Cambaz'ı gözyaşlarıyla uğurlarken, cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül de katıldı.











#Mustafa Cambaz
#FETÖ
#15 Temmuz
8 yıl önce