|

Şehitleri on binler uğurladı

Bab’ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör, memleketi Denizli’de on binlerin katıldığı cenaze töreninde toprağa verildi. Törende şehidin eşi Ayşe Güngör, “Ben seni böyle göndermedim Emin’im” diye ağıt yaktı. Kızı Miraç ise sosyal medyada paylaştığı mesajla herkesi ağlattı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 04:35 - 14/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Şehitleri on binler uğurladı
Şehitleri on binler uğurladı

Fırat Kalkanı Harekatı sırasında terör örgütü DEAŞ ile yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör Denizli'de, AK Parti Milletvekili Cemal Öztürk'ün yeğeni olan Teğmen Furkan Yayla Giresun'da, Uzman Çavuş Sedat Atakay ise memleketi Erzurum'da toprağa verildi. Uzman Çavuş Emin Güngör'ün eşi Ayşe Güngör, “Ben seni böyle göndermedim Emin'im, çocukların sensiz ne yapacak ? Emin'im, sana uzanan eller kırılsın, Allah'ım başka kimsenin yüreği yanmasın” diye ağıt yaktı.





ŞEHİDİN KIZINDAN AĞLATAN MESAJ


Şehidin 15 yaşındaki kızı Miraç Güngör, sosyal medya hesabı üzerinden babasına hitaben yazdığı bir mesajı paylaştı. Babasının kendisinin asker olmasını istediğini kaydeden Göngör, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ben dün açmayacağını bildiğim telefonunu aradım, görmeyeceğini bildiğim bir sürü mesaj attım.





Hala şaka gibi geliyor. Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi? Sen bizi hep izliyorsun onu da biliyorum” ifadelerini kullandı. Güngör, mesajını “Dün gece çok çığlık attım gökyüzüne, belki sesim sana ulaşır diye” ifadeleriyle sonlandırdı.


#El Bab
#Şehitler
#Fırat Kalkanı Harekatı
7 yıl önce