|

Şehitlerim geldi

Foseptik çukuruna düşen hamile kadını kurtarmak isterken can veren 3 kişi toprağa verildi. Harun Cihan'ın eşi Cennet Kübra Cihan, "Şehitlerim geldi” diye ağıtlar yaktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/06/2017 Salı
Güncelleme: 00:20 - 27/06/2017 Salı
Yeni Şafak
​Şehitlerim geldi
​Şehitlerim geldi

Adana’nın Aladağ ilçesinde foseptik çukuruna düşen hamile Serpil Kurt’u kurtarmak isterken canlarından olan 3 kişinin cenazesinde gözyaşları sel oldu. Faciada hayatını kaybeden Cihat ve (34) Harun Cihan (37) kardeşlerin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumunundaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Bilgisayar öğretmeni Cihat Cihan ile lokanta işletmecisi Harun Cihan’ın cenazeleri, merkez Sarıçam ilçesi Kozan Yolu’ndaki baba evine götürüldü.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Burada Harun Cihan’ın eşi Cennet Kübra Cihan tabuta sarılarak, “Şehitlerim geldi” diye ağıtlar yaktı. Bu sırada, Cihan kardeşlerin babası Mustafa, annesi Fatma ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler Buruk Mezarlığı’nda defnedildi. Olayda hayatını kaybeden 2 çocuk babası 50 yaşındaki Erol Karakuş’un cenazesi de kılınan cenaze namazının ardından Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İNCE KAPAK KIRILMIŞ

Ceritler Mahallesi Muhtarı Nabi Karakız, “Serpil Kurt, foseptik çukurunun oradan geçerken ağzındaki kapak ince bir beton olduğundan kırılıyor. Kadın içine düşüyor. Onu kurtarmak için Erol Karakuş çukura merdiven sarkıtıyor. O da içeri girdikten sonra bayılıyor metan gazından dolayı. Yoldan geçen 2 kişi de onlara yardım etmek istiyor. Onlar da merdivenden girdikten sonra 4’ü de rahmetli oluyor” diye konuştu. Foseptik çukur kapağında tadilat yapıldığını belirten Karakız, “Üzerine tekrar bir beton dökülmüş. Ancak ince olduğundan o kapak kırılmış.” bilgisini verdi.

#Adana
#Aladağ
7 yıl önce