|

Selahattin albay öldü: Güvencinler öksüz kaldı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, her sabah bayat ekmek toplayarak sahildeki güvercinleri besleyen 80 yaşındaki emekli albay Selahattin Ünsal, yolun karşısına geçmek isterken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
12:55 - 19/09/2017 Salı
Güncelleme: 13:06 - 19/09/2017 Salı
AA
Topladığı ekmeklerin bulunduğu poşetlerle yolun karşısına geçmek isteyen emekli albaya kamyonet çarptı.
Topladığı ekmeklerin bulunduğu poşetlerle yolun karşısına geçmek isteyen emekli albaya kamyonet çarptı.

Karşıyaka'da güvercin beslemek için fırınlardan ekmek toplayan emekli albay, yolun karşısına geçerken

kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, fırınlardan topladığı atık ekmeklerle sokaktaki güvercinleri besleyen emekli albay Selahattin Ünsal (80), erken saatlerde Tersane Mahallesi'ndeki evinden çıktı.

Karşıya geçerken kamyonet çarptı

Topladığı ekmeklerin bulunduğu poşetlerle Cemal Gürsel Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Ünsal'a Karşıyaka yönüne giden H.A'nın kullandığı 35 HA 4189 plakalı kapalı kasa kamyonet çarptı.

da, Selahattin Ünsal olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinde yayaya çarpan aracın parçaları ile Ünsal'ın takma dişleri, saati, askeri şapkası ve poşetler dolusu ekmeğin yola savrulduğu görüldü.

Aracın şoförü H.A. olay sonrası ifade işlemleri için Karşıyaka Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Komşuları tarafından teşhis edilen Ünsal'ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

  • "Hayvansever kişiliği ile tanınırdı"
  • Kazanın görgü tanıklarından Taylan Alabay, Selahattin Ünsal'ın hayvansever kişiliği ile tanındığını, sokakta yaşayan hayvanları beslemek için çaba gösterdiğini ifade etti.
  • Ünsal'ın her sabah Karşıyaka sahildeki güvercinleri beslemek için fırınları ve marketleri dolaşıp ekmek topladığını anlatan Alabay, kazada Ünsal'ı kaybetmenin kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.
#Kamyonet
#Kaza
#Selahattin Ünsal
7 yıl önce