|

Selçuklu'da gençler iyiliğe öncü oluyor

Selçuklu Belediyesi ve Pınar Gençlik Derneği proje destek programı kapsamında ''Selçuklu'da Gençler İyiliğe Öncü Oluyor'' projesinde görev alan 120 genç ödüllendirildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/03/2017 Salı
Güncelleme: 05:29 - 14/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Selçuklu'da gençler iyiliğe öncü oluyor
Selçuklu'da gençler iyiliğe öncü oluyor

Selçuklu Belediyesi proje destek programı kapsamında Pınar Gençlik Derneği tarafından yürütülen ''Selçuklu'da Gençler İyiliğe Öncü Oluyor'' projesinin ödül töreni gerçekleştirildi. Pınar Gençlik Derneği'nde düzenlenen ödül programına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, Merkez Selçuklu Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Latif Başaşçı ve Pınar Gençlik Derneği Başkanı M.Sami Şahin katıldı.



37 PROJE DESTEKLENDİ


Selçuklu Belediyesi olarak 2016 yılında vakıf, dernek ve topluluklar için proje çağrısı kapsamında 37 projenin desteklendiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Pınar Gençlik Derneği'nin ''Selçukluda Gençler İyiliğe Öncü Oluyor" projesi de desteklenen projelerden birisi. Bu proje ile gençlerimiz unuttuğumuz, kaybettiğimiz, ihmal ettiğimiz değerlerimizi hatırlattılar. Ben de gençlerimizin bu saha çalışmasında özveriyle çalıştığını bizzat müşahede ettim. Modern hayat bize birçok imkan sunarken birçok şeyi de elimizden götürüyor. Bu gençlerimizin bunun bilincinde olmaları ve sahada anlatmaları bizim için büyük mutluluk. Böyle bir projenin kurumsal paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Projede görev alan tüm gençlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.



GELECEĞİN TEMİNATI GENÇLER


Selçuklu Belediyesi ve Pınar Gençlik Derneği'ne yürütülen örnek proje için teşekkür eden Merkez Selçuklu Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı Latif Başaşçı, “Neslinize sahip çıkıyorsunuz. Gençlere sahip çıkıyorsunuz. Çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Bizden önceki o güzel insanlar, o hayırlı insanlar bize emek çektiler, mesai harcadılar ve bize ellerinden geldiği kadar yol gösterdiler. Ayrıca bu bayrağı bizden sonraki nesillere emanet etmemiz için de bize vebal yüklediler. İşte biz o vefa borcunu ödüyoruz. Onun için buradayız” dedi.





#Konya
#Selçuklu
7 yıl önce