|

Semih'i kurtardı Nisa'yı alevler yuttu

Bolu’da bir binanın 2’nci katında çıkan yangın faciaya neden oldu. Evi saran dumanları fark eden Hatice Duman, büyük torunu Semih'i alarak dışarı çıkardı, alevlerin arasında kalan 3 yaşındaki Nisa ise hayatını kaybetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 00:20 - 3/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Bolu'da, 5 katlı apartmanın 2'nci katındaki evde çıkan yangında 3 yaşındaki Nisa Kabacı hayatını kaybetti. Yangın, dün saat 16.30 sıralarında Dilek ve Sinan Kabacı çiftinin Karaçayır Mahallesi Yunus Emre Sitesi'nde bulunan apartmanın 2'nci katındaki evinde çıktı. Kızı ve damadı çalıştığı için gündüzleri 2 torununa bakan Hatice Duman, evi saran dumanları fark edince büyük torunu 10 yaşındaki Semih Kabacı'yı alarak dışarıya çıktı. Ancak küçük torunu Nisa'yı evde panik içinde bulumadı. Bu sırada dumanlar tüm evi ve binayı sardı.



KOŞARAK GELDİ, YIKILDI




Olay yerine gelen itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. İçeriye giren itfaiye ekibi odada küçük Nisa'nın cansız bedenini buldu. Yangın haberini alan anne Dilek Kabacı koşarak eve geldi. Elinde küçük kızına aldığı hırka ile binaya giren Kabacı, kızının öldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu.



ONU YERİNE BEN ÖLSEYDİM


Minik Kabacı'nın cesedi götürülürken anne Kabacı, yere çökerek gözyaşı döktü. “Anne ne oldu benim kuzuma? Hırka aldım ben ona” diyerek ağlayan anne Kabacı, yanına gelen annesinin, “Bakamadım çocuğuna. Beni de öldür” diyerek ağlaması üzerine, “Anne tamam” diyerek onu teselli etmeye çalıştı. Kardeşi gözleri önünde can veren abi Semih Kabacı gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Semih, yanan evinin göstererek, “Keşke kardeşim yerine ben ölseydim. Kardeşimin yanına götürün beni” diyerek ağladı.


#Bolu
#Yangın
#Hatice Duman
7 yıl önce