|

Şer odaklarına ekmek çıkmaz

AK Partili Mustafa Ataş, fitne odaklarına cevap verdi. Ataş, “Bu ocaktan hiçbir fitneci güruha ekmek çıkmaz. Bu ocak kardeşlik, fedakarlık ve özveri ile kavrulmuştur. Bizler yola çıktığımız ilk günden bugüne dostluğu ve kardeşliği büyüttük” dedi

Yeni Şafak ve
03:00 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:53 - 4/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, parti genel merkezinde, “81 İl Teşkilat Başkanları Toplantısı”nın açılışında yaptığı konuşmada, 2002'den itibaren gerçekleştirilen değişim ve dönüşümle ülkenin her alanında ülkenin çıtasını yükselttiklerini belirtti.


Partisinin kadrosunun millet için siyaset yapan, milletin 2002 öncesi çektiği sıkıntıları çok iyi bilen, milletin içinden çıkan kadrolar olduğunu ifade eden Ataş, dün olduğu gibi bugün de fitne odaklarına prim vermeyerek, teslim olmayarak ve kararlılıklarından ödün vermeyerek, bugünlere geldiklerine dikkati çekerek, şöyle devam etti:



KARDEŞLİĞİ BÜYÜTTÜK


“Bu ocaktan hiçbir fitneci güruha ekmek çıkmaz. Bu ocak kardeşlik, fedakarlık ve özveri ile kavrulmuştur. Bizim kısa tarihimize bakanlar bu gerçeği açıkça göreceklerdir. Bizler yola çıktığımız ilk günden bugüne dostluğu ve kardeşliği büyüttük. Bugün, 10 milyon üyemiz ve sayısı 1,5 milyonu bulan teşkilat mensubumuz var ve bu sayılar hızla büyüyor. Bu büyümenin, bu kardeşliğin ve bu görkemin oluşmasında bu salonda bulunan ve şu anda aramızda olmayan kardeşlerimizin de payı çok büyüktür.”



HAK ETTİKLERİ CEVABI ALIYORLAR


Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini anlatan Ataş, “Normalde bir araya gelmeyen odakların birleştiği, bölgemizi ve ülkemizi derin bir kumpasın içine çektiği, kaos oluşturmak için ellerinden geleni yaptıkları bir dönemden geçiyoruz. Adları, görüşleri farklı olsa da fitne fesat çıkarmak için her şeyi yapıyorlar. Bu kirli ve kanlı oyunlara boyun eğmeden hak ettikleri cevabı almaktadırlar, almaya da devam edeceklerdir” dedi.



Mücadelemiz sürecek


Ataş, “Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu şer odaklarıyla mücadele ederek, birliğimize ve dirliğimize el uzatanların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


#Mustafa Ataş
8 yıl önce