|

Sıfır noktasında bayram

Ardahan-Gürcistan sınırındaki Aktaş Hudut Karakolu’ndaki askerler, Ramazan Bayramı’na komutanlarıyla birlikte girdi. Askerler, aileleriyle telefonda hasret giderdi. Mehmet Berk adlı er, “Ailemin rahat uyuyabilmesi için burada olduğumu düşününce özlemimi unutuyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/06/2017 الإثنين
Güncelleme: 06:06 - 26/06/2017 الإثنين
Yeni Şafak
​Sıfır noktasında bayram
​Sıfır noktasında bayram

Ardahan’da, Gürcistan sınırının sıfır noktasındaki Aktaş Hudut Karakolu’nda görevli askerler, Ramazan Bayramı’na komutanlarıyla birlikte girdi. Askerler, komutanların desteğiyle aileleriyle telefonla görüştü. Aktaş Hudut Karakolu'nda, Bölük Komutan Vekili Üsteğmen Volkan Ceylan, bölük bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde askerlerin bayramını tek tek tebrik etti. Askerlerle birlikte yemek yiyen ve nöbet tutan askerleri ziyaret eden Ceylan, askerlerin aileleriyle telefonla görüşmelerini sağladı.

HUZURLA KUTLUYORUZ

Piyade Er Mustafa Boz, telefonla görüştüğü ailesine huzurlu olduğunu söyleyerek, "Ben şu an nöbetteyim. Hepinizin bayramını kutluyor, ellerinizden öpüyorum. Bir daha ki bayramda inşallah beraber olacağız. Beni merak etmeyin. Karakoldaki arkadaşlarımla birlikte huzur içinde bayramı kutlayacağız" dedi.

AİLEM HUZURLU UYUSUN DİYE

Mehmet Berk adlı er ise ailesini özlediğini söyleyerek, "Kim ailesini özlemez ki? Birlikte görev yaptığım tüm silah arkadaşlarım gibi ben de ailemi özlüyorum. Ama ailemin rahat uyuyabilmesi için burada olduğumu düşününce özlemimi unutuyorum" diye konuştu. Nöbetteki askerler bir an olsun gözünü bile kırpmadan nöbetlerini sürdürdü.

#Ramazan Bayramı
#Askerler
٪d سنوات قبل