|

Şırnak’ta şehit acısı

Şırnak Merkez Güneyçam Köyü Üs bölgesi ile Şerivan Ormanları Sori Tepe mevkiinde operasyon yürüten güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 01:24 - 17/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz’ın naaşı yağmur altında helikoptere taşındı.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz’ın naaşı yağmur altında helikoptere taşındı.

Çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz şehit düştü. Edinilen bilgiye göre, dün sabah saat 06.00 sıralarında Şırnak Merkez Güneyçam Köyü Üs bölgesi’ne PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışma sonrası PKK’lılar kaçarken, üs bölgesinden PKK’lıların muhtemel kaçış noktalarına havan topları ile atış yapıldı. Bir PKK'lı öldürüldü.


HATAY’A
ŞEHİT ACISI

Güneyçam’daki çatışma ile eş zamanlı olarak Şırnak Merkez Şerivan Ormanları Sori tepe mıntıkasında operasyona giden güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. PKK’lı teröristler tarafından açılan ilk ateşte Jandarma Uzman Çavuş Abdulhadi Yılmaz şehit düştü. Kaçan PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için Atak tipi helikopter de operasyona destek verdi.Şehit için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında cenaze töreni düzenlendi. Şehidin naaşı helikopterle Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’na, oradan da memleketi Hatay’ın Antakya ilçesine gönderildi.

#Şırnak
#Şehit
#Abdulhadi Yılmaz
7 yıl önce