|

Siyasilerden taziye mesajı

Şırnak'ta Cougar tipi askeri helikopter, kalkıştan kısa bir süre sonrası şehit olan 13 askerimiz için siyasiler taziye mesajı yayınladı.

Yeni Şafak
23:45 - 31/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:59 - 31/05/2017 Çarşamba
AA
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Şırnak'ta düşen askeri helikopterde şehit olan 13 askere Allah'tan rahmet diledi.

Çavuşoğlu ve Çelik, sosyal medyadaki Twitter hesapları üzerinden paylaşımda bulundu.

Bakan Çavuşoğlu, "Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan kahramanlarımızın acısı yüreğimizi dağladı. Allah rahmet eylesin, Milletimizin başı sağ olsun." mesajını yazdı.

Bakan Çelik de şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Yüreğimiz yandı. Acımız çok büyük. Mekanları cennet olsun..." ifadelerini kullandı.

Çelik, şunları kaydetti:

"En zor koşullarda vatan müdafaası ve terörle mücadele için üstün fedakarlıklarla dolu hayatlar yaşadılar. Milletimizin gururu oldular. Ve yine üstün fedakarlık gerektiren görevleri sırasında şehit oldular. Her biri milletimizin gururu olarak her zaman şükranla anılacak."

Numan Kurtulmuş:
Mekanları cennet olsun

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da Twitter'daki hesabından, "Mübarek ramazan ayında Şırnak'tan aldığımız acı haberle yüreğimize ateş düştü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun." paylaşımında bulundu.

Enerji Bakanı Albayrak:
Milletimizin başı sağ olsun

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Twitter hesabından yayınladığı taziye mesajında, "Şırnak'ta helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabrı cemil dilerim. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

Aile Bakanı Sayan:
Başımız sağ olsun

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, Twitter'daki hesabından, "Acımız büyük. Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." paylaşımında bulundu.

Şehircilik Bakanı Özhaseki: A
ilelerine ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Şırnak'ta helikopter kazasında şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:
Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.


#Şırnak
#Kato Dağı
7 yıl önce
default-profile-img