|

Soma'da kamyon dehşeti: 1 ölü 3 yaralı

Manisa'nın Soma ilçesinde kontrolden çıkan kamyon önce kırmızı ışıkta duran işçi servisine, ardından bir işyerinin tabelasına, sonra da kaldırımda yürüyen Tülay Demirtaş'a (27) çarptı. Kazada aracın altında kalan Demirtaş ölürken, işçi servisindeki 3 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
12:41 - 5/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 12:45 - 5/10/2015 Pazartesi
DHA

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında, Gaziosman Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Soma'dan Bergama yönüne giden Ali Ç. (50) yönetimindeki 45 VN 705 kamyon, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak önce kırmızı ışıkta duran 35 BP 420 işçi servisine, ardından bir işyerinin tabelasına, daha sonra da kaldırımda yürüyen Tülay Demirtaş'a çarptı. Yaklaşık 1.5 metre kamyonun altında sürüklenen Demirtaş, sıkıştığı aracın altında kanlar içinde kaldı. Ayrıca servis aracındaki 3 kişi yaralandı. Hasar gören araçlar ile yaralıları görenler sağlık, AKS 110 ve polis ekiplerine bildirdi.


İhbar üzerine kaza yerine gelen AKS 110 ekipleri, sağ ön tekerleğin altında sol kolu sıkışan Demirtaş'ı çıkardı. Sağlık ekipleri, Demirtaş ile birlikte kazada yaralanan Erol Süer (46), Mustafa Uçar (35) ve Ahmet Yılmaz'ı (28), ambulanslarla, Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası yaralılardan durumu ağır olan Tülay Demirtaş, ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Demirtaş, tedaviye alınmasına rağmen kurtarılamadı. Kamyon şoförü Ali Ç. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



#kamyon dehşeti
#manisa
#soma
#kamyon kazası
#Tülay Demirtaş
9 yıl önce