|

Son dakika Çanakkale - Gelibolu'da tur otobüsü devrildi: 4 ölü 27 yaralı

Son dakika Çanakkale haber - Gelibolu'da tur otobüsü devrildi ve ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken 27 kişi de yaralandı. Kazanın ise henüz neden kaynaklandığı bilinmiyor. İşte son dakika Çanakkale haberleri ve Gelibolu'daki kazanın ayrıntıları...

Yeni Şafak
03:32 - 12/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:03 - 12/05/2016 Perşembe
AA

Son dakika Çanakkale haber - Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Gelibolu ilçesinde bir tur otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğünü, 27 kişinin yaralandığını söyledi.



Erkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Sancaktepe Belediyesinin kültür turları kapsamında Kur'an kursunda eğitim gören kadınları taşıyan otobüsün, Şarköy Kavşağı yakınında henüz belirlenemeyen nedenle devrildiğini belirtti.



Kazanın ardından bölgeden geçen bir araç sürücüsünün ihbarının ardından tüm ekiplerin bölgeye sevk edildiğini anlatan Erkal, "Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitliğe gelenleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 27 kişi yaralandı." dedi.



Yaralıların ambulans helikopter ve ambulanslarla Çanakkale ve Gelibolu ile Edirne'nin Keşan ilçesindeki hastanelere kaldırıldığını ifade eden Erkal, "Şu an için rakamlar konusunda bunu söyleyebilirim ama başka yerlere götürülen yaralılar da olabilir. Bu nedenle yaralı sayısı artabilir. Yol trafiğe açık, ekiplerimiz çalışıyor. Üzücü bir kaza." diye konuştu.



#Gelibolu
#trafik kazası
#Son dakika Çanakkale
8 yıl önce