|

Soyguncuyu alarm butonu yakalattı

Kocaeli'de kuru sıkı tabancalı soyguncu banka müdürünün alarm butonu yakalattı.

Yeni Şafak
21:02 - 25/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 18:07 - 25/05/2015 Pazartesi
DHA

Kocaeli'nin derince İlçesi'nde bir banka şubesine gelerek kuru sıkı tabanca ile tehdit ettiği banka müdüründen hesabına 100 bin TLP para akratmasını isteyen 50 yaşındaki Ahmet Ç., müdürün masa altındaki butona basarak haber vermesi üzerine içeri giren polisler tarafından yakalandı.


Olay Derince İlçesi'nde D-100 karayolu kenarında tünel üstündeki bir bankanın şubesinde meydana geldi. Banka şubesine gelen 50 yaşındaki Ahmet Ç., müdür Nurseli Erer'in ordasına girip, daha sonradan kuru sıkı olduğu anlaşılan tabanca ile tehdit etti. Borçları bulunduğunu belirten Ahmet Ç., müdür Erer'den şubedeki hesabına 100 bin TL aktarmasını istedi. Soyguncuyu konuşarak bir süre oyalayan banka müdürü, bu arada masanın altındaki alarm butonuna basarak polisten yardım istedi.


Bir süre sonra banka şubesine gelen ve çevrede de tedbir alan polis, banka müdürünün oddasında beklemekte olan Ahmet Ç.'yi kısa sürede ikna etti. Yapılan incelemede soyguncunun yanındaki tabancanın da kuru sıkı olduğu anlaşıldı. Ahmet Ç.'nin verdiği ifadesinde ekonomik sıkıntıları olduğunu, tefecilerden borç para aldığını, ödeyemeyince de bu yola başvurduğunu söylediği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor

#Kocaeli
#alarm butonu
#soyguncu
9 yıl önce