|

Su deposu görünümlü dolaptan bakın ne çıktı

Adana'da polis ekipleri, korsan kitap satıcısı olduğu iddia edilen şüpheliyi takip ederek girdikleri bir apartmanın bodrum katında, su deposu görünümü verilmiş dolap içerisinde 994 bandrolsüz kitap ele geçirdi. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, sivil ekipler ile şüpheli hakkındaki ilginç diyaloglar da yer aldı.

Yeni Şafak
12:56 - 18/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:12 - 18/05/2017 Perşembe
AA
994 bandrolsüz kitap, su deposu görünümlü dolaptan çıktı.
994 bandrolsüz kitap, su deposu görünümlü dolaptan çıktı.

Adana'da polis ekiplerinin, korsan kitap sattığı öne sürülen şüpheliyi takip ederek girdiği bir apartmanın bodrum katında su deposu görünümlü dolapta bandrolsüz 994 kitap ele geçirmesi polis kamerasınca görüntülendi.

Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'ndeki bir iş hanında bulunan kitabevinde korsan kitap satışı yapıldığını belirledi.

Soruşturma başlatan ekipler, kitabevinde korsan kitap bulunmadığını, sipariş üzerine dışarıdan getirildiğini tespit etmeleri üzerine iş yeri sahibi H.G'yi (59) takibe aldı.

Polis, bir apartmanın bodrum katına giren şüphelinin, su deposu görünümlü dolapta sakladığı bandrolsüz 994 kitabı buldu.

Gözaltına alınan H.G, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Apartmanın bodrumda yakalandı

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, sivil polisler peşine düştükleri H.G'nin yakındaki bir apartmanın bodrum katına girdiğini belirleyerek arkasından gidiyor.

Ekipler, karanlık olan bodrum katında cep telefonu ışığıyla aradıkları şüphelinin buradaki su deposunun arkasında olduğunu fark ediyor.

  • "Dayı ne yapıyorsun orada?"
  • Bu sırada ekiplerin "Dayı, ne yapıyorsun orada?" diye seslendiği H.G, "İyiyim, sizlerden ne haber. Hoş geldiniz, ne var ne yok" şeklinde yanıt veriyor.
  • Polislerin, "Burada niçin saklanıyorsun?" sorusunu ise şüpheli, "Saklanmıyorum. Tuvalet ihtiyacı için gelmiştim" diye cevaplıyor.

Su deposu görünümlü dolaptan kitapların bulunuşu da görüntüler de yer alıyor.

#Adana
#korsan kitap
#su deposu
7 yıl önce