|

Su katliamı: 4 ölü

Adana’da ortak kullanılan su saati aile faciasına yol açtı. Yusuf Albayrak, su faturası nedeniyle tartıştığı kardeşleri Mustafa ve Ahmet Albayrak’ı evde, yengeleri Gülsüm ve Teslime Albayrak’ı da çalıştıkları tarlada kurşun yağmuruna tutarak öldürdü, yeğenini de yaraladı. Daha sonra intihara teşebbüs eden zanlı güçlükle ikna edilerek gözaltına alındı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 21:40 - 30/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
Su saati, aile faciasına neden oldu.
Su saati, aile faciasına neden oldu.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde aile arasında su faturası yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Yusuf Albayrak, 2 kardeşini ve onların eşlerini öldürüp, 9 yaşındaki yeğenini de yaraladıktan sonra intihar etmek istedi. Korkunç olay, dün saat 10.00 sıralarında Dokuztekne Mahallesi’ndeki 3 katlı evde meydana geldi. Yusuf Albayrak, apartmanda beraber yaşadığı kardeşleri Ahmet Albayrak ve Mustafa Albayrak ile ortak kullanılan su saati nedeniyle tartışmaya başladı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine kendisini kaybeden Yusuf Albayrak, tabancayla önce bahçede otomobilin içinde bulunan kardeşi Ahmet Albayrak’a, daha sonra sokağa çıkmaya çalışan kardeşi Mustafa Albayrak’a kurşun yağdırdı. Kardeşler olay yerinde can verirken, hırsını alamayan zanlı, daha sonra yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan tarlaya çalışmaya giden yengeleri Ahmet Albayrak’ın eşi Teslime Albayrak ile Mustafa Albayrak’ın eşi Gülsüm Albayrak’ı tarlada vurarak öldürdü. Tarlada annesinin yanında bulunan 9 yaşındaki yeğeni de açılan ateş sonucu bacağından yaralandı.



MÜDÜR İKNA ETTİ

Eve geri gelen Yusuf Albayrak, kardeşlerinin cesetleri önünde intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız da olay yerine geldi. Tırnaksız yaklaşık yarım saat süren konuşmanın ardından zanlıyı ikna ederek silahını aldı ve intihardan vazgeçirdi. Eşine ve çocuklarına sarılıp ağlayan zanlı polis tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden 4 kişinin cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayı duyup gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi.

#Adana
#Su
7 yıl önce