|

Sudan değil!

Aksaray’da esnafla meydan kavgasına tutuşan Faslı turist Mohammed Fadel Dobbous’un, suları devirdiği için değil, kendisine alkol satılmadığı için çevresine saldırdığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:25 - 26/08/2015 Çarşamba
Yeni Şafak
SAMET DEMİRCİ-FATİH ÖZKANOĞLU


İstanbul-Aksaray'da esnaf ile yaptığı kavga görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturan turistin, sudan sebepten dolayı kavga çıkarmadığı ortaya çıktı.1 Ağustos tarihinde Aksaray Muratpaşa Caddesi'nde bir markette yaşanan olayın ardından dükkan sahibi Şenol Pala Yeni Şafak'a konuştu.



BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ


Kavganın, Faslı turist Mohammed Fadel Dobbous'un suları devirmesi yüzünden çıkmadığını anlatan Pala, “Markete gelen bir turist benden alkol istedi. Ben de alkol satmadığımı söyledim. Bana küfür ettikten sonra sinirli bir şekilde dükkanı terk etti. 5 dakika sonra 3 arkadaşıyla birlikte geri döndü. Ben de kendimi korumak için sopayı kaptım. Bu esnada su dolabını açtı. Bütün sular yere döküldü. Kavga etmeye başladık. Kavga sokağa taşınca esnaf da müdahale etti. Suları devirdi diye kavga etmedik. Böyle saçmalık olmaz” diye konuştu. Profesyonel boksör olduğu tahmin edilen Dobbous'un yumruğuna maruz kaldığı için 2 dişi kırılan, çenesinde de hasar oluşan Şeref Y. konuyu mahkemeye taşıdığını belirterek, “Olay kapansın artık. Psikolojik olarak kötü durumdayım” dedi. Bu arada İngiliz basını, Aksaray'da esnafla kavga eden boksörün peşine düştü.



#Mohammed Fadel Dobbous
#Aksaray
#irlandalı turist
9 yıl önce