|

'Süleyman Şah Karakolu yeniden faaliyete girecektir'

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım "Süleyman Şah Saygı Karakolu’nun yeri Türkiye’nindir. Orada Türk bayrağı dalgalanacaktır. Suriye’de işler yoluna girdikten sonra orada yeniden faaliyete girecektir" dedi.

Yeni Şafak
20:16 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 22:45 - 11/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Foto: Arşiv
Foto: Arşiv

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde konuştu.


Başbakan Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları:

"ABD'nin Kudüs kararı yok hükmündedir. ABD bu kararla bölgedeki krizi, kaosu daha da derinleştirecek bir planının işaretini vermiştir.

Birleşmiş Milletler'in dengesiz yapısı, küresel sorunlara çözüm üretmekte yetersiz kalıyor

Sayın Putin'in bugün Türkiye'de olması tesadüfü değildir. İslam İşbirliği Teşkilatı Çarşamba günü toplanıyor. Mesele ciddidir.

Filistin yalnız değildir

Yıllardır barış için bedel ödeyen Filistin halkı bu haksız ve hukuksuz karar karşısında yalnız değildir. Yüce Meclis yayınladığı bildiri ile Filistin halkının yanında olduğunu dünyaya ilan etmiştir.

İsrail'in başkenti Tel Aviv'dir. Kudüs'ü asla kabul etmiyoruz. Bizim Kudüs’te büyükelçiliğimiz var. Kimin Büyükelçiliği? Filistin Devleti Büyükelçiliği.


DEAŞ ve PKK örgütleri, Irak ve Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit ediyor.

Süleyman Şah yeniden faaliyete geçecek

Süleyman Şah Saygı Karakolu’nun yeri Türkiye’nindir. Orada Türk bayrağı dalgalanacaktır. Suriye’de işler yoluna girdikten sonra orada yeniden faaliyete girecektir.

Bu sene ihracatta tüm rekorları kırarsak şaşmayın. Son 15 yılın en büyük ihracat rakamlarına bu yıl sonunda kavuşmayı hedefliyoruz.

Bugün itibari ile görevden uzaklaştırılan 106 belediye başkanı var. Bunların 93’ü HDP’li, 9’u AK Partili, 3’ü MHP’li 1 tanesi CHP’li."



#Binali Yıldırım
#TBMM
6 yıl önce