|

Sur'da keskin nişancı terörist öldürüldü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK üyesi bir keskin nişancı öldürüldü. Sur'da dünkü operasyonlarda da 5 terörist öldürülmüştü.

Yeni Şafak
18:53 - 11/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:00 - 11/02/2016 Perşembe
AA

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda örgüt üyesi bir keskin nişancı etkisiz hale getirildi.



Sur'da terör örgütü mensupları tarafından kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan patlayıcıların imha edilmesi amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan operasyon sürdürülüyor.



Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, operasyonda terör örgütü üyesi bir keskin nişancı güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi.





4 polis yaralandı

Bu arada, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde gece saatlerinde polis merkezi ile devriye görevi yapan güvenlik güçlerine terör örgütü mensuplarınca el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendiği, 3 polis memurunun yaralandığı, Bismil ilçesinde de teröristlerce özel harekat polislerine yönelik el yapımı patlayıcı ile saldırı gerçekleştirildiği, olayda 1 polis memurunun yaralandığı öğrenildi.



Yaralanan 4 polis, kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.


#diyarbakır sur
#keskin nişancı
8 yıl önce