|

Sur'dan acı haber: 3 şehit

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün çıkan çatışmalarda 2 asker şehit oldu, biri ağır 3 asker de yaralandı.​ Öte yandan Sur'da ağır yaralanan ve Ankara GATA'da tedavi gören bir astsubay da bugün şehit oldu.

Yeni Şafak
15:42 - 5/02/2016 Cuma
Güncelleme: 16:26 - 5/02/2016 Cuma

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün devam eden operasyonlarda çıkan çatışmalarda, 2 askerin şehit olduğunu, biri ağır askerin de yaralandığını duyurdu. Yaralıların hastaneye sevk edildiği, tedavilerinin sürdüğü belirtildi.



3 terörist öldürüldü


Öte yandan çıkan çatışmada üç terörist öldürüldü. Dünkü operasyonlarda da Sur'da 7 teröristin öldürüldüğü bildirildi.



Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.



Yaralı asker şehit oldu


Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda ağır yaralanan ve Ankara GATA'da tedavi gören Trabzonlu Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı bugün şehit oldu.



24 yaşındaki şehit jandarma astsubayın geçtiğimiz günlerde girilen çatışmada ağır yaralanarak tedavi için Ankara'ya gönderildiği ve burada şehit oldu. Şehit Astsubay'ın bekar olduğu ve ailesinin Trabzon'da yaşadığı belirtildi.










#terör operasyonları
#şehit
8 yıl önce