|

Tabelada uyuşturucu

Adana’da gündüz vakti bir mahalleye operasyon düzenleyen Narkotik ekipleri, ilginç zulayla karşılaştı. Çevre güvenliği alan bir kadın polis, tesadüf eseri sokak tabelası arasına saklanmış 50 paket esrar buldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 00:37 - 26/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Uyuşturucuyu sokak tabelasının arkasına saklamışlar.
Uyuşturucuyu sokak tabelasının arkasına saklamışlar.

Zehir tacirleri, polis baskının kurtulmak için her yolu deniyor. Adana’da torbacıların sokak tabelasına zulaladığı uyuşturucu tesadüfen bulundu. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın görev başlamasının ardından kentte zehir tacirlerine yönelik operasyonları hız kesmiyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi’ne gündüz vakti baskın düzenledi. Özel Harekat timlerinin de destek verdiği operasyonda, sokak girişleri çelik yelek giymiş polisler tarafından tutuldu. Ekipler tarafından önceden belirlenen bazı adresler didik didik arandı.


KADIN POLİS FARK ETTİ

Bu esnada elinde uzun namlulu silahla çevre güvenliğini sağlayan bir kadın polis, 2843 Sokak tabelasının arkasına zulalanmış bir paket görünce hemen arkadaşlarını uyardı. İlginç zuladan kullanıma hazır 50 paket esrar çıktı. Uyuşturucunun, polisleri karşısında gören bir torbacı tarafından oraya saklandığı tahmin ediliyor. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, göreve başlar başlamaz, kentteki zehir tacirlerine savaş açmıştı.

#Adana
#Uyuşturucu
7 yıl önce