|

Taksiciler terör olaylarını protesto etti

Ankara'da araçlarına Türk bayrağı ve siyah kurdele takan taksi şoförleri, terör olaylarına tepki gösterdi

Yeni Şafak
13:53 - 20/08/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:56 - 20/08/2015 Perşembe
AA
Arşiv
Arşiv

Başkentte araçlarına Türk bayrağı ve siyah kurdele takan taksi şoförleri, konvoy oluşturarak son günlerde artan terör olaylarını protesto etti.



Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Genel Sekreter Tunay Kılıç, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan terör olaylarını lanetlediklerini söyledi.



Taksi şoförlerinin terör olaylarındaki hassasiyetini göstermek amacıyla araçlarına Türk bayrağı ve antenlere siyah kurdele taktıklarını belirten Kılıç, Siirt'te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Barış Akın'ın cenazesine de katılacaklarını dile getirdi.



Taksi şoförlerinin Ankara'daki belli noktalarda konvoy oluşturduğunu vurgulayan Kılıç, "Tandoğan'dan Kızılay'a doğru konvoy yaptılar. Kızılay'daki depolama merkezi önünde de toplanıp Türk bayrakları ve siyah kurdelelerle protesto edecekler" ifadesini kullandı.



Kızılay Taksi Depolama Merkezi Müdürü Sinan Alyaprak ise yaşanan terör olaylarına insanları fazla rahatsız etmeden tepki gösterdiklerini söyledi.



Terör olaylarının artık yaşanmamasını dilediklerini anlatan Alyaprak, şehit ailelerine başsağlığı diledi.



Taksicilerinin tamamının protestoya katılmasının trafikte sıkıntıya neden olacağını belirten Alyaprak, "Bütün taksiciler protestoya katılırsa Ankara felç olur. Biz de bunu düşünerek, insanlar daha fazla rahatsız olması için bulvar üzerinde bulunan taksici arkadaşlarımız tepkilerini parça parça dile getirdiler" dedi.

#Taksi
#şöför
#terör
#protesto
9 yıl önce