|

Tarımın devlerinden Konya çıkarması

Uluslararası Konya Tarım Fuarı, dün kapılarını açtı. TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi A.Ş. de yeni modellerini fuarda görücüye çıkardı.

Yeni Şafak
04:00 - 22/03/2017 الأربعاء
Güncelleme: 19:42 - 24/03/2017 الجمعة
Yeni Şafak
Tarımın devlerinden Konya çıkarması
Tarımın devlerinden Konya çıkarması

Tarım sektörünün devlerini bir araya getiren Uluslararası Konya Tarım Fuarı dün dev katılımla kapılarını açtı. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki 15. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nın açılışında, çiftçinin alın terinin toprakla yoğrularak yaptığı üretimin, Türkiye'nin geleceği için çok kıymetli ve stratejik olduğunu vurguladı.



Tarımda bir ülkenin kendi kendine yetebilmesinin, başka sanayilerdeki durumdan çok farklı olduğuna işaret eden Türkeş, talebin karşılanamadığı durumlarda ürünlerin başka pazarlardan ithal edilebileceğini, ancak tarımın toprağa ve tabiata bağlı olması sebebiyle üretimdeki düşüşün küresel olacağını söyledi.



TÜMOSAN'IN YENİ MODELLERİ FUARDA


Ocak ayı trafik kayıtlarına göre, traktör satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 büyürken, sektörün önemli firmaları da yeni teknolojilerini tanıttı. TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ, 25 Mart'ta kadar sürecek 15. Konya Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri Fuarı'ndaki yerini aldı. Yeni traktör modellerini görücüye çıkaran TÜMOSAN standı üretici ve katılımcılardan ilgi gördü. Tarım teknolojierinin yer aldığı fuarda, TÜMOSAN traktör modelleriyle dikkat çekti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, TÜMOSAN, fuarda traktör, zirai ekipman ve forkliftlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.







TÜMOSAN fuarda traktör hediye edecek


TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ, 15. Konya Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri Fuarı'nda, tanıtımını yapacağı traktör modellerinden birini çekilişle bir talihliye hediye edecek. Firma tarafından gerçekleştirilen etkinlik katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. TÜMOSAN, bir ilki gerçekleştirerek tanıtımını yapacağı traktör modellerinden birini çekiliş ile bir talihliye hediye edecek. Şirket, 2017 model 55 beygir gücündeki 6155 çift çeker traktörünü fuar boyunca 30 bin TL ve katları tutarında traktör alan müşterilerinden birine 17 Mayıs'ta gerçekleştireceği çekilişle kazandıracak.




#Konya
#TÜMOSAN
٪d سنوات قبل