|

Tarladaki tabelayı gören bir daha bakıyor

Şanlıurfa'da hisseli tarlanın diğer hissedarlar tarafından satılmaması için dikilen tabela, görenlerin dikkatini çekiyor. 'Bu arsa satılmaz, kavgalıdır' yazılı tabelayı asan vatandaş yaptığı açıklamada, "Arsayı satmak istedim ancak kardeşlerim karşı çıktı ve aile içinde kavgalar yaşandı. Kavgaların olmaması ve alıcıların aramaması için tabelayı diktim" dedi.

Yeni Şafak
17:08 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:49 - 27/03/2017 Pazartesi
DHA
'Bu arsa satılmaz, kavgalıdır' yazılı tabela görenleri şaşkına çevirdi.
'Bu arsa satılmaz, kavgalıdır' yazılı tabela görenleri şaşkına çevirdi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde oturan Sefer Gelener, satışı nedeniyle 9 kardeşi ile aralarındaki kavgaları önlemek için hissedarı olduğu arsaya, üzerinde 'Bu arsa satılmaz, kavgalıdır' yazılı tabela yerleştirdi.



"'Bu arsa satılmaz kavgalıdır"


Gelener, ilçenin Hayriye Mahallesi'nde bulunan ve 9 kardeşiyle hissedarı olduğu arsanın satılmaması için yerleştirdiği tabelaya 'Bu arsa satılmaz, kavgalıdır' yazdı.



Arsanın satışı gündeme geldiği için aile içinde sürekli kavgalar yaşandığını belirten Gelener, "Arsayı satmak istedim ancak kardeşlerim karşı çıktı ve aile içinde kavgalar yaşandı. Kavgaların olmaması ve alıcıların aramaması için tabelayı diktim" ifadesini kullandı.



Yoldan geçen ve tabelayı gören mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.


#Şanlıurfa
#Siverek
7 yıl önce