|

Teröristbaşı Gülen: Öldürenin elini öperim

Isparta'da FETÖ operasyonunda ele geçirilen notlar, çatı iddianamesine girdi. Teröristbaşı Gülen'in sözlerinin örgüt mensupları tarafından kaleme aldığı notlarda, FETÖ'nün gizlice örgütlenirken izlediği yol, kişilere ve kurumlara yaklaşımına dair bilgiler var. Ergenekoncular için "Bana dokunan iflah olmuyor" diyen Gülen, Abdi İpekçi için de, "Öldürenin elini öperim" demiş.

Yeni Şafak
10:23 - 12/08/2016 Cuma
Güncelleme: 10:54 - 12/08/2016 Cuma
Diğer

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen tarafından söylenmiş ve örgüt mensuplarınca doğrudan kaleme alınan notlar, Isparta'da düzenlenen operasyonda ele geçirildi. FETÖ elebaşı Gülen'in notları, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı FETÖ çatı iddianamesi ile Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianameye girdi.



Bu notlar, Gülen'in gizlice örgütlenirken izlediği yol, kişilere ve kurumlara yaklaşımına dair bilgiler içeriyor.



Habertürk'te yer alan habere göre; notlarda FETÖ elebaşı Gülen, eski Başbakan Bülent Ecevit için “MGK'da bizi savundu" ifadesini kullanırken, Doğan Yayın Holding CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ'ın kendisini ziyarete geldiğini belirterek “Saygılı bir adam" diyor. Aynı notlarda Gülen'in suikast sonucu öldürülen gazeteci Abdi İpekçi için “Siyonist, öldürenin elini öperim" ifadesi de yer alıyor. İddianamedeki notlar ve bilgiler şöyle sıralanıyor:



"Ecevit çok saygılı davrandı"


-Ecevit'e 3 defa, 4 defa gittim. Çok saygılı davrandı. Hizmetimize fırtınalı bir dönemde sahip çıktı. MGK'da bizi savundu. Dosyaları masaya vurup oturumu terk etti. Mahkûmiyet kararı verildi. Onu derhal kaldırttı. Okullarımızı en azgın ağalara karşı müdafaa etti. Bunlar unutulacak gibi değil. Bülent Bey çok asil davrandı. Ecevit ne namaz kılmış ne de oruç tutmuş. İlk Danimarka'da okulumuzu görmüş. Sonra da Rusya'da görmüş. Bu görmeleri ile hizmete sahip çıkmış.



"Hizmet Amerikalılarla kavga ederek olmaz"


-Amerikalılarla kavga ederek yeryüzünde hizmet edemeyiz. Dünya Yahudilerin idaresine doğru gidiyor. Eğer dünyada hizmet edeceksek bunlarla kavga ederek olmaz.



-Alevi, şeceresi bozuk generalleri Süleyman Demirel'e listeler halinde verdik. Maalesef “Hocam sen karışma, orduya müdahale etme" diyor. Bize hakaretamiz ifadelerle mukabelede bulunuyor. Biz her zaman Demirel'e güvendik, hep aldandık.



"Bana dokunan iflah olmuyor"


-Bir gün gelecek bu Ergenekoncuların sesleri kesilecek. Dünyada hiç kimse size zarar veremez, veremeyecek.



-Paşaları çavuş yaptık. Bana dokunan iflah olmuyor.



"CHP ve MHP iyice karışacak"


-Çilingiroğlu (Kılıçdaroğlu'nu kastediyor) tamamen çevresi Tuncelili Aleviler tarafından tutulmuş. İnşallah devrilip gideceksiniz. Bunların içine MHP ve KCK'yi de koyarak beddua ettim. CHP ve MHP'nin içi bundan sonra iyice karışacak.



-Mehmet Ali Yalçındağ (Doğan Holding CEO'su) buraya geldi, çok saygılı davrandı. Kayınpederini ikna edebilirse ihtimal ki medyadan ayrılmak istiyor, zor çıkar. Bir şekilde bu medyayı başkalarına devredecekler. Alan adamın bunları (yazarları) atması mümkün değil. Ancak ıslah edebilir.



-Hiçbirinden şikâyetçi olmayacağım. Hikmet Çetinkaya'dan bile. 4-5 senedir aleyhime yazıyor. İlhan Selçuk'a selam gönderdim. Gazetesinde aleyhime yazı çıkmadığı gün yoktu. Ekrem Bey'e de tembih ettim. “Aleyhinde olmayın" dedim.



-Emin Çölaşan, Hulusi Ayvalı, İlhan Selçuk kâfirdirler. Fatih Altaylı da münafık birisi. Hanefi Avcı'ya bu belgeleri kim verdi? Bizden ayrılan gayri memnunlar.



"Akşener gibi güzel insanlar..."


-MHP başörtüsü ile alakalı en ufak şey demiyor. Münafıkça bir yaklaşım içindeler. Meral Akşener gibi güzel insanların sessizliğine hayret ediyorum.



"Öldürenin ellerinden öperim"


-Abdi İpekçi'nin öldürülmesi yerinde bir harekettir, İpekçi, beynelmilel siyonistlerden olup İslam ve Türklük adına büyük cinayetler işlemiş bir kimsedir. Öldürenin elini öperim.






#FETÖ
#Darbe girişimi
#Fetullah Gülen
#Çatı iddianamesi
8 yıl önce
default-profile-img