|

Terörü tasfiye edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkez Sur ilçesinde esnafı ziyaret ederek, terör mağduru bazı vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/12/2016 Pazar
Güncelleme: 03:22 - 4/12/2016 Pazar
Yeni Şafak

Terör mağduru bir kadının, “Bizim sıkıntılarımızı siz halledersiniz.” sözleri üzerine Soylu, kadına sarılarak, yardımcı olacaklarını belirtti. Bir başka vatandaşın, Hasanpaşa Hanı'nda şiir okuması üzerine Bakan Soylu da vatandaşa, “Sağ olasın gönlümüzü açtın.” diyerek teşekkür etti.



DİYARBEKİR SICAKLIĞI


İlçe Emniyet Müdürlüğünde de incelemelerde bulunan Soylu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışma ziyareti için Diyarbakır'da bulunduklarını, esnafı da ihmal etmediklerini kaydetti. Milletin her daim kendisine adım atanı kucaklayacak asalette olduğunu anlatan Süleyman Soylu, memleketin her köşesinde nasıl büyük bir sıcaklık ile karşılaşıyorlarsa, bu medeniyetin en önemli parçası olan Diyarbekirliler diyarında da aynı şeklide insanların sıcaklığı ile karşılaştıklarını bildirdi. Birbirlerini kucakladıkları vurgulayan Soylu, bu 780 bin kilometrekarenin birlik ve beraberlik içinde olduğu an yarına huzurlu ve emin adımlarla yürüyeceklerini belirtti.



İŞSİZLİKLE DE MÜCADELE


İçişleri Bakanı Soylu, “En önemli meselelerimizden bir tanesi de açık söylemek lazım. Elbette terör ile mücadelemizi sürdüreceğiz, terörü tasfiye edeceğiz. Bilinmesi lazım ki Diyarbakır'da, Mardin'de, Türkiye'nin her noktasında vatandaşlarımızla inşallah işsizlikle aynı mücadeleyi gerçekleştireceğiz. Terörün tasfiyesi işsizliğin tasfiyesi anlamına gelecektir. İkisinin birbiri ile olan ilişkisi doğru bir ilişkidir. Birisi çözüldüğü zaman ötekisi çözülecek bir ilişkidir.” dedi. Daha sonra Soylu, Valiliğe geçti.


#Süleyman Soylu
#Hasanpaşa Hanı
7 yıl önce