|

Tezcan yüzsüzlük yapıyor

CHP sözcüsü Tezcan, özür dilemek yerine yanlışta ısrar ediyor. Mağdur Adil Öksüz, “Hâlâ kimlik bilgilerinin değiştirildiğini söyleyerek yüzsüzlük yapıyor" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 05:22 - 28/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Kartvizitini ve nüfus cüzdanını gösteren Adil Öksüz, Tezcan'ın istifa etmesini istiyor.
Kartvizitini ve nüfus cüzdanını gösteren Adil Öksüz, Tezcan'ın istifa etmesini istiyor.

Manisa’nın Salihli ilçesindeki sebze meyve halinde toptancılık yapan Adil Öksüz, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan’ın “FETÖ’nün mahrem imamı” firari Adil Öksüz’ün, 15 Temmuz sonrası defalarca Ankara, İstanbul, İzmir ve Elazığ’a uçakla seyahat etmesine rağmen yakalanamadığı iddialarına ilişkin, bahsedilen tarihlerdeki seyahatleri kardeşiyle birlikte kendisinin yaptığını söyledi.

CENAZEYE GİTMİŞTİK

Öksüz, “Cenazem vardı. Gurbet Demir de kız kardeşimdir” dedi. Öksüz, Tezcan’ın Sözcü gazetesine manşet olan "Adil Öksüz uçakla rahatça dolaşıyor, yanında bir de kadın var" iddialarından dolayı hem kendisinin hem de kız kardeşinin sıkıntı yaşadığını ifade etti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

Adil Öksüz, “Milletvekili ve gazete hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Hala kalkıp savcılarımızı ve yetkili mercileri yalan beyanla suçluyor. Kimlik bilgilerinin değiştirildiğini söyleyerek yüzsüzlük yapıyor. Burdan CHP Genel Başkanına sesleniyorum, Tezcan’ın bu konuyla ilgili açıklama yapmasını istiyorum. Bizim mahremimize girmeye hakkı yok. Eğer gerçekten adalet için yürümüşse, o Genel Başkan Yardımcısının istifa etmesini de bilmesi lazım.” diye konuştu.

#Adil Öksüz
7 yıl önce