|

TIR sürücüsünün esrarengiz ölümü

Adana'da gece firmasını arayıp "TIR arıza yaptı" diye bilgi veren sürücü, sabah otoyolda ölü halde bulundu. Kafasının arkası kanamış halde bulunan TIR şoförünün kalp krizi geçirip yere düşmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Yeni Şafak
12:42 - 29/08/2017 Salı
Güncelleme: 12:47 - 29/08/2017 Salı
IHA
Olay yerine gelen polis ekipleri incelemede bulundu.
Olay yerine gelen polis ekipleri incelemede bulundu.

Olay Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesi’nde meydana geldi.

33 DGA 36 plakalı
'ın sürücüsü Hüseyin Y. (49), Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolundan Adana istikametine doğru ilerlerken aracı arıza yapınca gece saat 23.00'te çalıştığı firmasını arayarak bilgi verdi. Ancak daha sonra Hüseyin Y.'den firma görevlileri bir daha haber alamadı.

Firma yetkilileri Hüseyin Y.'yi bulmaya çalışırken, sabah saatlerinde otoyoldan geçen başka bir TIR'ın sürücüsü Hüseyin Y.'nin TIR'ını park halinde görünce durup yanına gitti.

Hüseyin Y. yerde hareketsiz halde gören şahıs hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hüseyin Y'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Sağlık ekipleri Hüseyin Y'nin kafasının arkasında kanama olduğu için şüpheli ölüm raporu verdi. Polis ise olay yerine gelerek inceleme yaptı. İlk yapılan incelemede Hüseyin Y'nin kalp krizi geçirip düşerek kafasını vurduğu değerlendirmesi yapılıyor.

Elinde el feneri ile ölen Hüseyin Y'nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#Adana
#Seyhan
#TIR
7 yıl önce