|

Tireliler sabaha kadar tüfekle nöbet tutuyor

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Boynuyoğun mahallesinde onlarca küçükbaş ve büyükbaş hayvanı telef eden cinsi bilinmeyen hayvan, vatandaşları canından bezdirdi. Köyün tüm erkekleri, av tüfekleriyle sabaha kadar nöbet tutmaya başladı. Esrarengiz hayvan köylülerde de paniğe neden oldu.

Yeni Şafak
09:35 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:46 - 4/05/2016 Çarşamba
IHA
Köylülerden Mustafa Coşkun telef eden hayvanı gördüğünü fakat hiçbir şeye benzetemediğini söyledi.
Köylülerden Mustafa Coşkun telef eden hayvanı gördüğünü fakat hiçbir şeye benzetemediğini söyledi.

Tire ilçesinin Boynuyoğun mahallesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar ne olduğu belli olmayan bir yaratık tarafından iddialara göre telef edilmeye başlandı. Vatandaşların ifadelerine göre, 22 küçükbaş ve büyükbaş hayvan boyun kısmından saldırıya uğrayarak telef oldu. Canavar olduğu tahmin edilen esrarengiz hayvan, köylülerde paniğe neden olurken, bu durum nedeniyle bazıları evden çıkamaz oldu.



Geçimini hayvancılıkla sağlayan mahalleli, av tüfeğiyle esrarengiz yaban hayvanı için nöbet tutmaya başladı. Ağıllarının önünde sabaha kadar nöbet tutan kişilerden 84 yaşındaki Mustafa Coşkun'un anlattıkları da herkesi hayrete düşürdü. Yaratığı hiçbir şeye benzetemediğini ifade eden Coşkun, üç canavarı biranda gördüğünü öne sürdü. Mahallede yaşayan diğer vatandaşlarda, yetkililere yardım çağrısı yaparak bu durumun önüne geçilmesini istedi. Vatandaşların verdiği ifadelere göre, gizemli hayvanın ne olduğu tanımlanamadı.

#İzmir
#Tire
#Boynuyoğun
8 yıl önce
default-profile-img