|

Tripkolic hayranlarına kötü haber

Sosyal medyada şarkıları milyonlarca tıklanma rakamlarına ulaşan “Seda Tripkolic” ismiyle tanınan Seda Sular'dan 10 günden bu yana haber alınamıyor.

Yeni Şafak
19:03 - 30/06/2015 Salı
Güncelleme: 16:04 - 30/06/2015 Salı
IHA

İstanbul'da ikamet eden Sular ailesinin küçük kızları Seda'nın ünlü olduktan sonra kaçırıldığını iddia eden baba Hüseyin Sular, memleketi Ergani'ye gelerek kızının bulunması için akrabalarından destek istedi. 10 günden bu yana haber alınamayan rap müzik yorumcusu Seda Sular'ın babası Hüseyin Sular, şunları söyledi:



"6 yıldan bu yana müzikle uğraşan kızım Seda, kısa zamanda popüler oldu. Geçen yıl profesyonel albüm de çıkaran Seda, aşağı yukarı 6-7 ay önce Şanlıurfa'ya konsere gitti. Bu süreçte orada sosyal medyada bir arkadaş edinmiş. En son 10 gün önce normal bir şekilde evden çıkan Seda, bir daha eve geri dönmedi. Kendisini gidebileceği yakın arkadaşlarına sorduk, arkadaşları en son, yanında Hülya isimli bir kız ile görmüşler. Yanında görüldüğü kişi, Urfa'dan tanıştığı ve kızımın sürekli görüştüğü kişidir. Bu nedenle kızımın Urfa'da olduğundan şüpheleniyoruz. Bilmediğim, tanımadığım bir yer Urfa. İstanbul'da polise başvurduk. Polis, kızımın yaşının reşit olduğu gerekçesiyle kendi rızasıyla gitmiş olabileceğini ve bundan bir şey çıkmayacağını söyledi. Atladım, memleketim Ergani'ye geldim. Burada akrabalarımdan destek istedim. Polise gittim müracaatımı yaptım. Ancak herhangi bir netice alamadım. Kızım kendi alanında parlayan bir isim. Kaçabileceği bir erkek arkadaşı yok. Bu nedenle kaçırıldığından şüpheleniyoruz."



Kızının hayatından endişe ettiklerini ifade eden baba Hüseyin Sular, "Kızımı kim veya kimler kaçırdı bilmiyorum. 10 gün önce ortadan kaybolduğu gün son olarak Şanlıurfa'da tanıştığı bir kız ile görülmüş. Urfa'yı bilmeyiz etmeyiz, o kızı da tanımayız. Tahmin ettiğimiz kadarıyla kızımızı kandırıp kaçırdılar. Polise de başvurduk ancak halen kızımızdan bir haber alamadık. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Kızım sağsa bana bir şekilde ulaşmasını bekliyorum. Kızım Seda; annen şeker hastası üzüntüden perişan vaziyetteyiz. Ne olur evine geri dön" diye konuştu.




#Tripkolic
#müzik
#hayran
9 yıl önce