|

Türk Kızılayı'ndan evi yanan ailelere yardım

Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim ve Lojistik Merkezi Müdürlüğü ekipleri, Düzce'deki yangında evini kaybeden üç aileye gıda ve eşya yardımında bulundu.

Yeni Şafak
19:51 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 20:00 - 14/02/2017 Salı
AA
Düzce'deki yangından sonra Türk Kızılayı yardımlara başladı
Düzce'deki yangından sonra Türk Kızılayı yardımlara başladı

Düzce'de çıkan yangında evini kaybeden üç aileye gıda ve eşya yardımı yapıldı.



Yığılca ilçesi Aksaklar köyünde oturan Recep, Mustafa ve Kazım Kurt kardeşleri ziyaret eden ekipler, yatak, battaniye, yastık, elektrikli soba ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemelerini ulaştırdı.



Geçtiğimiz ay yanan ve üç ailenin yaşadığı bitişik iki evde incelemelerde bulunan ekipler, getirilen malzeme dışında başka ihtiyaçların olup olmadığı konusunda ailelerle görüştü.



Malzemelerin teslimi sırasında bilgi veren Türk Kızılayı Yığılca Şubesi Başkanı Önder Atasoy, Türk Kızlayı'nın yardım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.



Ailelere yardımların ulaştığını ve gerekli tespitin sonunda yardımda bulunulduğunu anlatan Atasoy, "Geçtiğimiz ay içerisinde Aksaklar köyünde çıkan yangın sonucu evleri kullanılamaz hale gelen dokuz kişilik ailemize şubemiz ve Batı Karadeniz Bölge Afet Müdürlüğümüz ile yardımlarımızı ulaştırdık. Kalbi iyilik yolunda çarpan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.




#Düzce
#Kızılay
#Yardım
7 yıl önce