|

Türkiye turuna çıkan öğretmen hayatını kaybetti

Türkiye turuna çıkan iki motosikletli öğretmenden biri, Ordu’nun Fatsa ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarparak hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
10:42 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 07:46 - 3/08/2015 Pazartesi
IHA

Kaza, Ordu-Samsun kara yolunda 07.30'da meydana geldi. Samsun istikametine giden Sadi Gürsoy (60) idaresindeki 48 JH 911 plakalı motosiklet, Dolunay Kavşağı'nı geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gürsoy'un hayatını kaybettiğini belirledi.



Kazada hayatını kaybeden Sadi Aksoy'la birlikte Türkiye turuna çıktıklarını belirten diğer motosiklet sürücüsü arkadaşı Sebahattin Tomaç(60), “Fethiye'den Edirne'ye, Edirne'den sahil boyunca Batum'a kadar yola çıktık ve Fethiye'ye geri dönüyorduk. Ben kaza yapan arkadaşımın önünde seyir ediyordum ve biraz ileri gittim kendisinin arkamdan gelmediğini fark ettim. Sonrasında geri döndüm ve arkadaşımın kaza yaptığını gördüm. Çok üzüntülüyüm” dedi.



Kaza yaparak hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Sadi Gürsoy'un cesedi, savcının incelemesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



#Türkiye turu
#Öğretmen
#Motorsiklet
#Kaza
9 yıl önce