|

Ümraniye'de trafik kazası: 1 ölü

Aa
00:00 - 28/05/2009 Perşembe
Güncelleme: 11:15 - 28/05/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Ümraniye'de trafik kazası: 1 ölü
Ümraniye'de trafik kazası: 1 ölü

Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

TEM otoyolunun Çakmak köprüsü yakınında, Topkapı-Gebze arasında çalışan Mustafa Bendeş yönetimindeki 41 UC 696 plakalı midibüs, Ankara istikametine seyir halinde iken bir araca çarparak, kontrolden çıktı. Ortadaki refüjü aşarak karşı yöne geçen midibüs, Vildan Pekkan'ın kullandığı 34 DTY 85 plakalı otomobile çarptı. Kaza nedeniyle Pekkan'ın kullandığı otomobilin arkasından gelen 6 araçta bu araçlara çarptı.

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri çağrılırken, araçlarda sıkışan 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Bunlardan Nazmi Özkan (57) Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Yaralanan Hayri Özdemir ve Vildan Pekkan Ümraniye Eğitim ve Araştırma, Mustafa Bendeş ve Mehmet Güngör Tangun Göztepe Eğitim ve Araştırma, Bülent Yıldız ile Şehmuz Elkatmış da Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TEM otoyolu çift yönlü olarak yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Trafik, kazaya karışan araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardından normale döndü.


15 yıl önce