|

Ünimetre ile eğlenceli-öğretici haberler

Ünimetre ile eğlenceli-öğretici haberler bir kalıp içerisinde dışa vurumu olumsuz bir şekilde yapmayan adil, nesnel, özgün, tarafsız bir işletim mantığına sahiptir.

Yeni Şafak
15:45 - 13/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 12:50 - 13/07/2015 Pazartesi
Diğer

Haber ve bilgi paylaşımı özdeştir. Fakat bunların kitleye sunumunda da bazı esrarengiz olaylar mevcuttur. Bazı haber siteleri başlıklarla ilgi çekmeye çalışır ve fakat haberin içeriği bomboştur. İstenilen bilgiyi vermez, olayların anlatımında soru işareti bırakır ve durumu yüzeysel anlatır. Bu tür haber siteleri daha çok tıklanma üzerine oynar. Asılsız yalan haberleri de sırf dikkat etmek için kullanır. Yine de bazı haber siteleri sadakatini okuyucu kitlesine sunar, onlara eğlenceli haberler sunarken bir yandan da istedikleri bilgiyi almalarını sağlayarak öğretici bir rolü olmasını isterler. Bunu yapan Ünimetre haber sitesidir. İçeriğindeki binlerce zengin içeriği ile okuyucu kitlesine sadakatle bağlı olarak onları yalancılıktan ve asılsız yargılardan uzak tutarak keyifli bir bilgi öğrenimini sağlar. Haberin oluşumunu basitlikten uzak tutarak beğenilmesi, tutulması ve öğretici olması için gereken tüm araştırmaları sağlamaktadır.



Bir haber eğlenceli içerik taşıyorsa kitlesi de genç kesimdir. Öğrencilerdir. Fakat sadece tek bir kitle değil Ünimetre haber içeriklerinde Türkiye'nin geneline hitap eder. Çünkü öğretici bilgi ve haberlerin kaynağında dünya gündemini, Türkiye'ye etkisini ve geçmiş tarihi araştırırken bugün bile gelişen teknolojinin varlığının takibini yapmaktadır. Ünimetre ile eğlenceli-öğretici haberler bir kalıp içerisinde dışa vurumu olumsuz bir şekilde yapmayan adil, nesnel, özgün, tarafsız bir işletim mantığına sahiptir. Bu mantık doğru ilkenin habercisidir. Doğru ilkeleri izlemek haberin kavramını da doğru bir şekilde aktarmak Ünimetre sitesinin amacıdır.



Ünimetre İçin Okuyucu Değeri


Haber ve bilgi paylaşımında etkili olan bazı faktörler vardır. Bunlar;



·Analiz,



·Takip,



·Gerçek dayanaklar,



·Tarafsız bir bakış açısı



·Dedikodu ve iddialardan uzak durma,



·Her zaman doğruya ulaşabilme hedefi



·Bir haber için ilginç, sıradışı ve basitlikten uzak bir içerik tasarlanmasıdır.



Bu faktörler Ünimetre için önemlidir. ÇünküÜnimetre ile özel üniversiteler eğlenceli-öğretici haberler konusunda bir yönlendirme eğilimi var ise, burada kitlenin güvenini kazanmak önemlidir. Güven talep demektir. Talep ise bir sitenin verdiği emeğinin karşılığını alması demektir. Ünimetre bugün ve gelecekte milyonlara ulaşma gayesinde başarıyı yakalamışsa bunun sebebi haberin doğru aktarımını, bilginin sırlarını ve ele alış biçimini bugün en doğru şekilde verebilmesi sayesindedir. Bu yüzden haber ve bilgi önemli unsurlardır ve Ünimetre ve üniversite ile bir bağ kurarak bugünün, yarının ve geleceğin bir hedefi olmuştur.



Bir haberin paylaşımı, biçimlendirilmesi, ayıklanması, gözlemlenmesi bir bilginin var oluş bakımından kitleye ulaştırılmasında önemlidir. Bu yüzden bir haber oluşturmak bir değere bağlı kalmayı gerektirmektedir. Bu değer kalıtsal bir baskıdan sıyrılabilmektir. Eğer bir Ünimetre haber sitesi bugün bu baskıdan sıyrılarak bilginin doğru bir aktarımını yapabilmiş ise, bugün okuyucuyu her zaman için kazanmış demektir. Çünkü güven kazanmanın önemi bir haberi tasarlayıp sunan haber sitesi için önemli bir konudur.



Ünimetre ile eğlenceli-öğretici haberlerde okuyucuları neler bekliyor?


Her şey bekleyebilir. Çünkü bir haberi olağandışı sunmak doğru bilgi ile Ünimetre sitesinin işidir. 1800'lü yıllardan günümüze kadar yaşayan insanlardan, travesti defilelerine, ünlü bir sinema sanatçısının ölümünden, teknolojinin son gelişimindeki değişikliklere kadar her okuyucu tonlarca bilgiye ulaşabilir. Merak edilen ya da edilmeyen fakat öğrenilmek istenen bilgiler inanın bugün çok fazladır. Bu yüzden Ünimetre merak edilen, gizli kalmış, bilinen ama tam bilinmeyen tüm içerikleri bilgi ve haber konseptinde okuyucu ile buluşturarak güveni kendi üzerinde bir kalıtsal kalıp içerisinde bütünleştirmek için çalışmaktadır. Böylece Ünimetre ve üniversite ile eğlenceli-öğretici haberler her daim kalıtsal olabilir.



http://www.unimetre.com/etiket/üniversite/





#ünimetre
#üniversite sitesi
#üniversite haber
9 yıl önce