|

Ünlü sanatçıyı yalan haberle öldürdüler

ABD'li ünlü rock müzik sanatçısı Tom Petty hayatını kaybettiği iddia edildi. Kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan ve yaşam destek ünitesine bağlanan 66 yaşındaki sanatçının kızı Kimberly ise haberlere isyan etti.

Yeni Şafak
10:45 - 3/10/2017 Tuesday
Güncelleme: 10:47 - 3/10/2017 Tuesday
Diğer
Sanatçının öldüğü yönünde art arda çıkan haberlerin teyit edilmeden yayınlanan bilgiler mi yoksa kasıtla yayılan haberler mi olduğu bilinmiyor.
Sanatçının öldüğü yönünde art arda çıkan haberlerin teyit edilmeden yayınlanan bilgiler mi yoksa kasıtla yayılan haberler mi olduğu bilinmiyor.

Efsanevi rock müzisyeni Tom Petty, Kaliforniya'nın Malibu ilçesindeki evinde bilinci kapalı ve nefesi durmuş bir şekilde bulunarak Ucla Santa Monica Hastanesi'ne kaldırıldı.

ABD'li haber sitesi TMZ'de yer alan habere göre kalp krizi geçiren 66 yaşındaki sanatçının tüm beyin fonksiyonları durdu ve ailesi yaşam destek ünitesinden ayrılması yönünde karar verdi.

Tom Petty & The Heartbreakers'ın menajeri Tony Dimitriades, aile adına yaptığı açıklamada, Tom Petty'nin "zamansız bir şekilde" hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kızı Kimberly isyan etti

NTV'den alınan habere göre, bu haberler üzerine birçok ünlü isim taziye mesajı yayınlandı. Haber siteleri Petty'nin ölümünü son dakika olarak duyurdu. Petty’nin kızı Kimberly çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak babasının henüz ölmediğini söyledi ve son derece sert ifadelerde bu yalan haberleri yayanları kınadı. Bunun üzerine Petty'nin ölümüyle ilgili haberler geri çekildi.

Veda gibi mesaj

Petty, bir kaç gün önce Twitter hesabından, "Son 40 yıldır bizi destekleyen herkese teşekürler, siz olmadan biz olmazdık" paylaşımında bulunmuştu.

Petty, geçen aralık ayında Rolling Stone dergisine verdiği röportajda ise tamamladığı turnesinin "son büyük turnesi" olacağına inandığını söylemişti.

#Tom Petty
7 years ago