|

Uşak'ta korkutan yangın: Fabrika sahibi açıkladı

Uşak'ta bir iplik fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 5 saat süren mücadelesiyle söndürüldü. Fabrika sahibi içeride kimsenin bulunmadığını ve 3 milyon liralık mal ve teçhizatın olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
15:31 - 4/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:32 - 4/09/2017 Pazartesi
AA
Fabrikanın tamamını kaplayan alevlere su ve köpük le söndürmeye çalışan itfaiye erleri zor anlar yaşadı.
Fabrikanın tamamını kaplayan alevlere su ve köpük le söndürmeye çalışan itfaiye erleri zor anlar yaşadı.

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi 6. Sokak'ta bulunan Ali Yavuz Çiçek ve Yüksel Coşkun ortaklığına ait elyaf iplik fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevlerin hızla yayıldığı fabrikadan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine ve itfaiye ekiplerine bildirdi.


Yangını söndürmekte Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri yetersiz kalınca çevre ilçelerden takviye itfaiye ekipleri çağrıldı.

Toplam 12 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangınla ilgili jandarma ekipleri de fabrika çevresinde güvenlik tedbirleri aldı.

Yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından yangın söndürüldü. Yangında kullanılamaz hale gelen fabrikada itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.


Fabrika sahibi açıkladı

Fabrika sahiplerinden Yüksel Coşkun, yaptığı açıklamada, bayram tatili nedeniyle üretime ara verdiklerini, yangın sırasında içeride kimsenin bulunmadığını söyledi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili bir fikrinin olmadığını ifade eden Coşkun, fabrika içinde yaklaşık 3 milyon liralık mal ve teçhizat olduğunu belirtti.

#Uşak
#Fabrika yangını
7 yıl önce